• 瀏覽: 57,232
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:45 AM 發表

E+對住一個半個職員仔可以大聲夾惡咪覺得自己好威囉
暴徒正垃圾,抵佢地溝唔到女

呢班蝗蟲真係衰過爛仔。。。

SELL HONG KONG

附件

SELL HONG KONG.jpeg(22.26 KB)

SELL HONG KONG

SELL HONG KONG.jpeg

報警都唔得,咩天理。佢地㐀做係為下次行動做準備,令到其他商場不敢再報警。

暴徒最叻欺負老弱婦孺

之前說成是和平示威者的"你們", 請問這樣的舉動, 跟暴徒有什麼分別?
是否持人多就一定啱, 這就是你們口中的民主嗎?

容許我說一句 ----> 你地全部去吔屎啦 !!!

啲人都痴痴地

搵個收銀出氣

成班黃喪屍

黃報平時唔係好鐘意話啲黃乸比差佬,廢老嚇到喊咩?宜家睇你地點搜龍門

繼續做 d 犯眾憎既野,繼續幫飯聞放血

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
三白眼民主黨大勝

停車場都搞?

今日去左新城市廣場抗議未??

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表
林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
呢幾個仆街異猿鼓吹反中亂港,帶頭破壞法治,市民用選票踢走呢D人渣

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表
林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
林卓廷,譚文豪,宇宙級抽水議員。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]