• 瀏覽: 57,370
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
係先 繳費 處女職員受驚痛哭?
    有乜嘢科完水先講
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
處女職員受驚痛哭?

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-17 11:59 AM 發表

係林鄭迫到我哋買唔起車,所以要圍停車場唔俾出入,但車場太熱冇冷氣,都係留返喺補票處舒服啲!
記得跳閘趕搭尾班車。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
嚇親啲市民,有無理人感受

成班都係人渣

redf---想睇下女職員 靚唔靚

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表
林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
認得佢地!!這幾個去到哪裏那裡就有暴徒就有衝擊⋯⋯

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-17 11:43 AM 發表

班廢暴徒係一堆人咪蝦蝦霸霸,平時一個人講句嘢都唔敢望人
Agree 👍 

點解唔圍新鴻基中心,圍人地d小職員,無恥!

仆街之中嘅仆街

痴線去搞人地打工弱女子。D職員可能本身偏黃而家都憎死你幫暴民

引用:
原帖由 hello1974 於 17/7/2019 12:59 PM 發表
佢哋就係唔敢蝦啲大嘅,剩係蝦啲small potato

成班喪屍

引用:
原帖由 hello1974 於 17/7/2019 12:59 發表
連 登 仔敢唔敢? 一係去人地深水灣大宅

為民主😭眼淚是不會白流的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]