• 瀏覽: 57,294
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
原來已經由人民作主

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
d人要交代,現在我可以講,就是因為有你班咁的人,到處生事端,所以警察要入去

引用:
原帖由 vampirebat 於 2019-7-17 12:28 PM 發表

一班暴徒專去欺負弱小
唔敢圍富豪 

真係何必呢

引用:
原帖由 公司謝皮的榴槤 於 2019-7-17 12:43 PM 發表
成班仆街
賺黑金

處女職員?

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-7-17 12:35 PM 發表
暴徒想拆門捉個女職員
再來一次旺角女人單嘢咁,生擒表演
又抓,又摸,又扯,正!😏
鬼畜?

呢班垃圾。何時死

引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-17 11:17 發表
個女職員深受被輪姦既恐懼
班咸蝦燦 有撚用咩,開口埋口 奶共乜共 但就喺香港咁安全嘅地方欺凌,連入圍村玩含膿牆都未敢啦

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
香港人已經係仆街的代名詞 !  鐘意投訴不特止仲要搞人地打份工的職員 !  咁有正義感點解唔去搞南亞人 ?!  欺善怕惡的垃圾 !

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-7-17 12:40 PM 發表

呢個女職員一定係警員來的!
捉佢出來!睇佢手機!
暴徒要人交片,昨晚cctv拍下的客戶櫃檯show😏

民主犺徒無人性架Dllm

所以越來越令人反感

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表
投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
你比佢地優雅好多

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-17 11:54 AM 發表

剩識嘏女人,正垃圾
好似上次旺角捉住個女人打同非禮嗰單,一個話做社工,一個仲話教書,咩人嚟
呢條仆街黃子隆,揸波龍爪手,箍頸迷魂鎖,老漢仿推車,乜都出齊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]