• 瀏覽: 72,013
  • 回覆: 615
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-17 09:38 AM 發表

你同埋個位雀巢員工好野
我住個區有泛民區議員竟然整個連儂牆俾人痴,仲話一破壞就報警處理
心諗有事報警,冇事黑警,係咪神經失常有病就去青山睇醫生啦:smil ...
邊個議員,搵日去參觀下,貼地嘢

撐雀巢伙記,馬上去入貨支持

白痴仔小朋友思維,全港九成公司反對班人渣,你有本事唔好食唔好住唔好飲啦!儍仔

引用:
原帖由 閒話一句 於 2019-7-17 09:38 AM 發表

我比盡晒佢地都係一萬人咁上下啦,死忠就永遠都支持,唔會再多落去
都係地底泥

香港係中國嘅土地,咁撚有志氣,走啦。。。🤗

引用:
原帖由 st105 於 2019-7-17 08:26 AM 發表
奶共,可恥,罷飲雀巢產品
你記得查清楚邊D係雀巢牛奶公司產品噃,過百種架。

係咪要圍雀巢

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-7-17 07:29 AM 發表
反對修訂《逃犯條例》風波持續,全港多區都出現貼滿便利貼的「連儂牆」。今日(16日)下午有網民於大角咀發現,一名身穿雀巢公司制服的男子,撕走原本貼在欄杆上的連儂牆,期間一輛雀巢貨車,亦懷疑違泊在單黃線。有網民表示,會罷買雀巢產品。雀巢香港有限公司回覆《香港01》表示,得悉今日下午於大角咀發生的事件,對於員工的行為,強調「乃屬其個人行為」。雀巢未有回應如何處理事件,包括是否處分該員工。

https: ...
有乜問題⋯⋯如果全香港嘅食品公司都有員工做同一樣事情,廢青們真係要食屎!

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-7-17 09:35 AM 發表

仲有吾好買淘寶
唔好玩皇者榮耀 . 傳說對決 . 極速傳說 ....

哈哈哈哈哈

我支持你,尊敬你呀,大哥義者

佢地吾係只飲獨家飲料暴擴力咩?

😂😂以為打幾個粗口字道理就喺你嗰邊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]