• 瀏覽: 98,683
  • 回覆: 307
  • 追帖: 1
+37
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民真係比你地害撚死!

附件

FEA0B97A-EFD3-4870-A4A2-2D283BFFBD58.png(588.48 KB)

B10A4148-D5CD-4ADC-80FC-AF3A0A7C029F.png(646.53 KB)

已經用到「革命」字眼,
今次真係可大可小

附件

151A52F4-BA1F-4431-A666-8F62C5626000.png(203.33 KB)

元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
警員休假俾解放軍出動

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-17 08:30 AM 發表

警員休假俾解放軍出動
唔知有無警員休假去搞抗爭?

點解身為連登仔的樓主開D咁post?

附件

Screenshot_20190717_111355_com.android.chrome.jpg(94.03 KB)

擔遮重講得過去, 行山杖去金鐘比差人𢭃查身份證好難講, 睇下差人有冇心勤吾勤力.  

而且, 雨傘光環亦冇左, 外國1st impression已經差左.

垃圾暴徒

各位良好市民見口罩狗出現就用手機影低佢地樣貌衣著!!!

有乜事可以向警方提供資料,捉拿暴民!!!

大陸海關好快會學老美咁要求檢查過關港人手機有冇反中毒果同連登apps!有就列入黑名單!

D乜寶連燈一早應該整熄佢啦 有得佢亂燒  火燭都似....

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-7-17 11:15 AM 發表
點解身為連登仔的樓主開D咁post?
有咩問題?

和平示威者 暫時不要去遊行 無謂畀人利用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]