[政治討論] 連登網暴徒最新武器公佈!保證你估唔到

本主題由 motivation 於 2019-7-18 05:34 PM 關閉

連登網暴徒最新武器公佈!保證你估唔到 E-mail 此主題給朋友

暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民真係比你地害撚死!

附件

FEA0B97A-EFD3-4870-A4A2-2D283BFFBD58.png(588.48 KB)

2019-7-17 04:10 AM

B10A4148-D5CD-4ADC-80FC-AF3A0A7C029F.png(646.53 KB)

2019-7-17 04:10 AM

熱賣及精選
已經用到「革命」字眼,
今次真係可大可小

附件

151A52F4-BA1F-4431-A666-8F62C5626000.png(203.33 KB)

2019-7-17 04:14 AM

元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表

暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
警員休假俾解放軍出動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-17 08:30 AM 發表

警員休假俾解放軍出動
唔知有無警員休假去搞抗爭?

回覆 引用 TOP

點解身為連登仔的樓主開D咁post?

附件

Screenshot_20190717_111355_com.android.chrome.jpg(94.03 KB)

2019-7-17 11:15 AM

擔遮重講得過去, 行山杖去金鐘比差人𢭃查身份證好難講, 睇下差人有冇心勤吾勤力.  

而且, 雨傘光環亦冇左, 外國1st impression已經差左.

垃圾暴徒

各位良好市民見口罩狗出現就用手機影低佢地樣貌衣著!!!

有乜事可以向警方提供資料,捉拿暴民!!!

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
大陸海關好快會學老美咁要求檢查過關港人手機有冇反中毒果同連登apps!有就列入黑名單!

D乜寶連燈一早應該整熄佢啦 有得佢亂燒  火燭都似....

Since 2000 - 北京 鄭州 洛陽 開封 大連 瀋陽 長春 吉林 哈爾濱 齊齊哈爾 青島 濟南 濰坊 淄博 曲阜 台北 台中 高雄 太原 大同 臨汾 西安 延安 榆林 上海  南京  石家莊 保定 天津  唐山 張家口 宣化 呼和浩特 包頭 海拉爾 滿洲里 成都 福州 汶川 九寨溝
引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-7-17 11:15 AM 發表

點解身為連登仔的樓主開D咁post?
有咩問題?

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-7-16 04:19 PM 發表

大陸海關好快會學老美咁要求檢查過關港人手機有冇反中毒果同連登apps!有就列入黑名單!
應該學習

和平示威者 暫時不要去遊行 無謂畀人利用

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。