• 瀏覽: 98,653
  • 回覆: 307
  • 追帖: 1
+38
成班社會上失敗者,廢柴聯盟,總有一日,班廢柴會搞出人命

出SDU 格殺勿論

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-17 08:29 AM 發表
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地
元朗仔 不敢出 九龍 香港島

真識做生意!等我都諗諗呢段時間有咩架餐引到傻仔買先。

警隊應該思考提升防暴裝備防禦暴徒攻擊, 速龍果枝棍比普通警棍同伸縮棍嘅長少少, 比起暴徒即將使用嘅行山棍仍然係短, 沙田新城市所見果啲傘好似鏢槍咁飛向警察, 睇倒都心寒, 行山棍有尖釘飛中就不得了, 其實警隊可以向老解請教下街頭短兵相接嘅攻防戰術及防暴器械架 .

引用:
原帖由 Mer哥 於 2019-7-17 07:45 PM 發表

呢排好多連登人入左黎,尢其文宣部
放心,差佬都睇住雙登,whatsapp Facebook, 暴徒以為未斷正等如冇事,相反地網上搜證更加容易。

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-17 08:29 AM 發表
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地
重有油塘好例子, 而家係咪古代, 居民組自衛隊

各家派壯丁悍婦(好多師奶,種田出身好好打) 人又肥,無輸蝕過男人

d 大學生有d 瘦到似姐姐仔

對住呢啲黃色冷血暴徒,警察應該要提升裝備

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
HKIX 好似可以封到

引用:
原帖由 Takashiamano 於 2019-7-17 08:00 PM 發表
成班社會上失敗者,廢柴聯盟,總有一日,班廢柴會搞出人命
好多係大學生,呢樣先奇怪。打傷打死警察可以爭取到乜?

讀咁多書,好應該先去了解下世界點運作,例如Q E對樓價的影響,全球化對香港嘅影響,諗下政府應該有乜對策。

佢地反而去花時間,故意揾機會同警察決戰。內地人醒好多,諗點去創業揾錢。

引用:
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地
連登仔應該再次去元朗行動!太失威了

引用:
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地
支持愛國組織除黑衣害蟲

引用:
原帖由 ray99hk 於 2019-7-17 06:59 PM 發表

其實示威者如果吾係有政治任務在身,係完全自發嘅話,咁佢地就只係好勝,想報復,想揾警察打架。。。但係最近拘捕嘅幾個人,港大、中大、教大、理工畢業,點解咁吾識諗?

停一停,想一想!

你吾去佔路,警察做乜要驅趕。你自己選擇去衝擊警察,然後責罵警察鎮壓。點解吾放棄衝擊呢?

一念天堂,一念地獄,條路真係自己㨂嘅! ...
乜咩大學畢業都假,班爛泥根本乜都唔滿足,
未有付出過就已經要享受生活。
佢地可能唔記得咗我地嚟到呢個世界係一冇所有,所有物質係靠父母提供。
到大個咗都係抱住呢個心態做人讀書,而家就用埋d 無賴下三流方法去所謂爭取。
改變佢哋心態都冇用,做完佢哋都係冇獨立思考,繼續做洗腦機器。

引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 2019-7-17 07:19 PM 發表
差唔多係時候開窗啦
阿一縮 

引用:
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地
慘就慘在只有元朗有哩種正義之士。。。 其他地區方冇