• 瀏覽: 98,714
  • 回覆: 307
  • 追帖: 1
+37
引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
講好咗用老美送嚟D物資……飛機大炮呢?導彈呢?

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
暴民人多就惡姐,分散遊激就好似元朗咁,死狗返外來囉🤭🤭🤭

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-7-17 11:15 AM 發表
點解身為連登仔的樓主開D咁post?
壞人總愛週圍放毒!本性難移。。。

若果呢次盧西中只顧個人形象,不理伙記生死。不很用槍彈,警員可集體請病假。等佢ㄧ個人面對暴徒。

呢班仆街是恐怖份子 !

要求實彈射擊!

引用:
原帖由 WRL 於 2019-7-17 07:12 PM 發表

師兄D嘢好正面,不過呢班人已經上曬腦被人利用都唔知,冇撚得救
叫人買行山杖條暴徒最底下重寫好心人一生平安。呢隻狗快有報應,一生痛苦。

衣架都可以係武器架

今舖民陣晒冷未?沙田果鑊已見血玩殺警!睇佢地今舖唔係遊行……係革命反中央……要奪權……推返政府……

引用:
原帖由 goder69 於 2019-7-17 07:40 PM 發表

表你有冇,
幫d黃狗膠登西洗白。
係造謠就攞証據出嚟,
而唔係衝出嚟俾小。
醒小小啦
人一黃/藍,腦便殘
中大有得免費驗腦,建議你去
入黑名單啦,bye

點解唔買高爾夫球杆呀?
窮L買唔起呀?

呢班人可能用熱血有關係

講毒邪係咪想搞出人命?收手啦。

引用:
原帖由 省委書記3 於 2019-7-17 12:21 PM 發表
D乜寶連燈一早應該整熄佢啦 有得佢亂燒  火燭都似....
吊詭既係
寶蓮燈明明係大陸野黎
某網網名取材自大陸野
但又全方位反大陸

用呢d

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]