• 瀏覽: 98,697
  • 回覆: 307
  • 追帖: 1
+37
引用:
原帖由 mtchan 於 2019-7-17 20:38 發表
甘弱?仲未去到人肉彈?甘點學人玩革命呀,快點去中東上課
咁連登仔要宣佈效忠伊斯蘭國就可以去中東喇

有人科水,大把錢,係到搞冧香港,但仲有人撐

咁就好囉,面對暴徒武器升級,警察又有理由升級適當武力橡膠子彈對付暴徒

引用:
原帖由 白眉道人 於 2019-7-17 20:28 發表

人地順豐對來港貨物監管好嚴格,上次貧道打算買英國旗準備撐警大會當場撕毀以示抗議,連順豐表示係違禁品無法運送抵港,希望內地好好把關,防止暴徒偷運武器入境 ...
道兄 我相信國家會有安排,正常人,大家緊守自己崗位。其他事交由警察處理🙏

呢班痴線佬又得佢哋啦, 遲早引火自焚

6.12見條四眼怪咪用行山杖同差佬碌警棍格劍囉, 幾有型不斷咁揮好似星戰咁, 我估佢已經發揮出小宇宙完全進入忘我狀態有機會比人鋤襲警

唔洗香港政府關,大陸駭客可以

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2019-7-17 08:48 PM 發表
唔洗香港政府關,大陸駭客可以
好似斯諾登咁講,技術上所有電腦都入得到,只不過 hack 返來嘅資料吾可以上法庭。

不如用雞毛掃

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-7-17 04:10 AM 發表
暴徒準備採購大量行山扙攻擊,警察仲唔拉人封艇?剛收到風最新消息上面要求特區政府做野,永久封鎖關閉連登網尼個策動暴力革命基地。今次唔係魚死就網破,你覺得邊方會贏?
如果我係示威者,我就會採取打遊擊戰策略,各區不停搞搞震,作長期抗爭。
如果我係特區政府,我會要求中央派解放軍駐港部隊鎮壓,速戰速決。
大家有咩睇法?
尼個行山扙武器尖端有刺刀,可以將人刺死,暴徒已失去理性,今次201萬和平示威市民 ...
警方快用多d 膠子彈 啦, d 暴徒冇性架⋯⋯

發現廢青有未老先衰揸拐杖嘅情況。。。

引用:
原帖由 cannycandy 於 2019-7-17 08:46 PM 發表
6.12見條四眼怪咪用行山杖同差佬碌警棍格劍囉, 幾有型不斷咁揮好似星戰咁, 我估佢已經發揮出小宇宙完全進入忘我狀態有機會比人鋤襲警
好奇怪,佢地人生目標就係打警察,逃避追捕。咁讀咁多書為乜?

如果你話政府禁止和平遊行,你去示威就有道理。你係特登揾機會同警察衝突,就真係吾妥當。

警員到場壞了事
引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-17 08:29 AM 發表
元朗區已做了一個好榜樣
連登仔冇立足之地

外國晨早封咗呢啲網站,根本煽動及鼓吹暴力

引用:
原帖由 al321al 於 2019-7-17 07:27 PM 發表
我見到佢哋話要去迪卡濃買,仲乜咁唔爭氣,買國貨呀?去香港人商埸買丫嘛,又話要多D幫襯
破壞香港經濟,助長大陸經濟,連登仔真係唔傻唔做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]