• 瀏覽: 261,185
  • 回覆: 1,670
  • 追帖: 13
+66
要靠自救。 警方做又被人駡,唔做又被駡。
佢地持住自己話有的200萬人。

市民團結自救可證佢地唔係主流意見

你班死廢青 今晚我都係到,元朗唔係比你班垃圾玩既,刁你老無,搞一次事我就踩你一次場,夠薑下次直接入黎錦繡花園搵我啊 ,屎片黃絲廢青

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 16-7-2019 11:21 PM 發表
修訂《逃犯條例》引發連串風波,今晚(16日)8時許,有市民在元朗鳳攸街休憩公園,播放連日來警員與示威者衝突的影片,指警方

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716220555250-0716_00822_001_01b.jpg?20190716230540

修訂《逃犯條例》引發連串風波,今晚(16日)8時許,有市民在元朗鳳攸街 ...
我睇左,趕佢地走個班人堅似陀地

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-16 11:58 PM 發表
A1消息,頭先(黃痴瘋)在元朗被打,有人目擊打咗好多拳,但未知傷勢,現場大快人心
真唔真呀!咪氹我地開心呀!

但係我比較想知,東方段片0:42,點解有人會渣住支伸縮警棍?休班警?

終於睇到大快人心的事

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-16 11:37 PM 發表
https://www.facebook.com/100008529723046/videos/2091565404471097/

呢條片好正, 我睇完血壓上升幾度.
好!打得好!打到班仆街蓮燈死剷野種仔個個爆頭死,咁就大快人心

係咪要重金禮聘 這班元朗義士 打九對付暴徒犯民

犯眾憎

元朗居民做得好👏👏👍

引用:
原帖由 古巴凸警 於 2019-7-16 11:59 PM 發表
又淋啤酒又一巴二巴車到頭都差啲甩埋
咁喜慶?
可惜收唔到風唔係過去慰問下佢媽媽

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-7-16 11:57 PM 發表

掂解?屋村內有咩??
現在無事發生,什麼已經無關係了

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-16 11:37 PM 發表
https://www.facebook.com/100008529723046/videos/2091565404471097/

呢條片好正, 我睇完血壓上升幾度.
very good

元朗義士驅曱甴

明明暴徒犯法引警方出手
竟然可以說成林鄭錯警方濫權

仲想用埋毒果呢d下3流招數洗其他人腦
我哋成年人係聰明人,有成熟客觀分析力
唔會亂信呢d誇張失實造假嘅資訊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]