• 瀏覽: 66,742
  • 回覆: 2
  • 追帖: 11
+4
引用:
原帖由 風日洒然 於 2019-7-16 10:18 PM 發表
所以我好懷疑林鄭其實係黃屍臥底, 志在搞壞香港同建制, 應該被撤換
唔使懷疑
第一日暴動佢企到咁硬我已經知道佢係
一向都係一遇泛民即跪嘅佢,突然間企得咁硬,仲要建制派同中央出盡力撐佢,再自己夜嘛嘛同幾條靚開會之後跪低,完全唔需要同建制派商量,扇到中央同埋建制派西西聲,而家唔辭職唔見人唔做嘢,中央而家真係好被動,佢先係黃屍之母。

引用:
原帖由 kuwait 於 2019-7-17 04:07 AM 發表

修例係必須的!
係對香港人既保障!
香港唔係逃犯天堂!
殺人填命天經地義!
林鄭冇錯!
錯既係班顛倒是非黑白既仆街傳媒😡
cy留畀林鄭一個相當好嘅開局,衹要佢上臺再dq埋嗰十個八個犯民已完,佢想過個乜嘢法例過唔到呢,但佢冇噉做搞什麼大和解,一開波就派50億俾泛民做子彈,再捐錢俾民主黨,今次暴亂帶頭嘅並唔係人民力量本土派,而係民主黨,除咗佢係黃屍之母之外我真係解釋唔到。

引用:
原帖由 kuwait 於 2019-7-17 05:59 PM 發表

你係咩人?
你知道咁多野?
你冇憑冇據亂噏!😡
逃犯條例得殺人犯先驚😒
你就係個班殺人犯😒
我系中國香港人
全部都有證據,施政報告有寫新聞頭版有寫
我只係勸大家唔好撐錯人,而家中央真係好被動我話嘅林鄭喺泛民護航下一定唔會落台,有乜嘢好得過有一個特首做內應而家係小罵大幫忙,而建制派亦都冇得聲出衹能割席,顏色革命就要係搞紀律部隊,你睇下烏克蘭同阿拉伯之春開始嘅情況先要紀律部隊受千夫所指士氣低落,香港警隊算係好專業到而家都好剋制沒殺死一個暴徒但應該很快了,你睇尹兆堅策劃嘅跳橋事件,好彩條靚仔最尾嗰步膽怯唔敢跳,差一啲啲就成功,同點解仲要批不反對通知書比個個星期搞示威然後暴亂嘅人,你係想平亂定係想更亂,大家用心去沙盤推演馬上就有結果,決戰會在8月中,你看暴亂了一個月股市不跌反升,樓市更是紋風不動
等美國佬累積夠淡倉,等埋貿易戰發展這場暴亂一定要逼到解放軍出來,就可以大力攻擊中央政府,美國又可以收割了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]