• 瀏覽: 66,792
  • 回覆: 248
  • 追帖: 11
+4
引用:
原帖由 一人行 於 2019-7-17 01:02 AM 發表
泛民同黎智英真係贏曬。

一般香港市民就輸曬,無論係出嚟示威定反對示威都輸。
喺嚟緊2埸選舉,將選票都投俾泛民既對家,咁咪一舖打皺呢班泛民暴徒囉.

引用:
原帖由 風日洒然 於 2019-7-16 10:18 PM 發表
所以我好懷疑林鄭其實係黃屍臥底, 志在搞壞香港同建制, 應該被撤換
她一直都是黃絲。

成班廢物喪屍贏左啲咩,以後仲要好好做成世乞兒!

遲早清算,人民同中央會記住

贏乜9呀 多野9UP就當贏

唔係喎……距東方個的視頻,講的野重西過己故既盧永樂

犯民只係自己打JJ, 自我感覺良好。
成件事睇,由暴徒為首的行動,無論如何,都係不得市民歡迎。選票投建制派是犯民 咎由自取

泛民入到閘先講啦!

輸喺全香港都輸

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2019-7-16 10:10 PM 發表
反修例活動

贏家 - 泛民 , 蘋果日報 ......仲有蔡英文

輸家 - 香港政府 , 建制 ...... 全部香港人都係輸家 (佢呢幾個字留在最後講得好聰明 即有些人不是香港人)

雖然有時唔太認同黃生 , 不過真係好認同佢個句泛民食人血饅頭 恢復元氣   林卓廷真係唔好食太飽啊 小心食滯左 嘔唔返反白眼

https://www.youtube.com/watc ...
暴徒日日為飯民「倒米」就真,
點解?
簡單四個字……「神憎鬼厭」。

又話黃郁人咁叻,點解輸比個𡃁妹

引用:
原帖由 kuwait 於 2019-7-17 04:07 AM 發表

修例係必須的!
係對香港人既保障!
香港唔係逃犯天堂!
殺人填命天經地義!
林鄭冇錯!
錯既係班顛倒是非黑白既仆街傳媒😡
cy留畀林鄭一個相當好嘅開局,衹要佢上臺再dq埋嗰十個八個犯民已完,佢想過個乜嘢法例過唔到呢,但佢冇噉做搞什麼大和解,一開波就派50億俾泛民做子彈,再捐錢俾民主黨,今次暴亂帶頭嘅並唔係人民力量本土派,而係民主黨,除咗佢係黃屍之母之外我真係解釋唔到。

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-7-17 04:02 AM 發表
上次佔領後,邊個得益我吾知,但失落只記得黃X民
輸埋比阿扑野遊雞貞,好心佢米能再浦頭喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]