• 瀏覽: 61,609
  • 回覆: 435
  • 追帖: 7
+18
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-16 04:43 PM 發表

高登起底好勁架
咪比d時間佢地起底lor
超,嚟嚟去去咪 google fb it,佢哋仲識得乜 L 渠道?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-16 04:27 PM 發表

高登講左la, up係休班警扮
佢地幻覺好嚴重下

Push

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-7-16 05:30 PM 發表

佢地幻覺好嚴重下
公平d, 1單還1單
咁上次都係話女商人係差婆先既...........

呢單比d時間.....用fb出好似搵姐...

黃色人會認爲共匪扮嘅

佢哋黃色人只要對牠們不利都是假的

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-7-16 05:21 PM 發表

你睇唔到中庭立立亂,仲推人入去傻咗啊。
未就係你呢d人整到立立亂o羅。仲拿黎7。。。衣家講緊你地掟野落下面整傷d人丫。果d要警察去保護先離開到丫。
你吾轉移話題啦。認老屈未丫。7 頭皮

感謝這位男士企出來幫手澄清事實,還警方一個公道。亦大大力打落班歪曲事實的毒媒臉上。

暴徒次次柒左就找籍口,一群失敗者!!

呢位講真話既爸爸, 會唔會被起底兼抹黑呢? 

引用:
原帖由 ec_eat 於 2019-7-16 05:21 PM 發表
有仔女既父親都會睇到想喊!停手吧!
連登文宣組果D錄音及文字成日都提及話睇到喊聽到喊,呢排又作D警察家人又話驚到喊,真係喊佢老母

全城通緝班畜牲暴徒!

引用:
原帖由 1000day 於 2019-7-16 04:19 PM 發表
逃難爸爸不是新移民呀,你班人有人性就唔會見到樓下有記者,市民,仇敵警察都唔係無晒人性呀?

這名逃難爸爸現居蘇格蘭,在當地經營教車學校,他與妻子和3名女兒近日來港,卻在新城市廣場遇到警民衝突,當晚不少傳媒都拍到他與女兒們在中庭逃難的驚險一刻。事發時樓上有人投擲雜物,有持盾牌警員在父女旁邊,及後另有照片顯示,一名男記者牽着男子的手,着他們一家離開。

新聞來源連結:
https://www ...
忍唔住要再講多次
黃狗全家生癌死,越醫越擴散,醫到破產。

連登口罩狗呢?
唔係鳩縮呀

好感動,,,

唔係個個都盲架暴徒!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-7-16 05:36 PM 發表
呢位講真話既爸爸, 會唔會被起底兼抹黑呢? 
擔心佢...會唔會返唔到屋企?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]