• 瀏覽: 61,637
  • 回覆: 435
  • 追帖: 7
+18
同d黃畜講多無謂,肯定佢地條氣唔順啦
多謝呢位爸爸講出真相,
呢個post要推

引用:
原帖由 BB_so_so 於 2019-7-16 05:19 PM 發表

你有無去過新城市架,離開咗嗰嗰條橫巷,出道中庭,就已經係四通八達啦,起碼有10幾個出口可以離開新城市,市民可以順利咁離開,係啲暴徒賴死話俾人困住走唔到啫 ...
agree, 點會冇路
跑上寶福山玩捉都得啦

不過暴徒要趕尾班車, 證明好多唔係住沙田

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-7-16 05:21 PM 發表

看來你不是「沙田友」。
唔係沙田友都知中庭立立亂啦。

Pc👍🏻

係咁易都整張fb相加文字啦,乜都無得段字,你都識作啦。
加番張fb相啦

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-7-16 05:15 PM 發表

唔係保護市民離開商場咩,仲乜推番人地一家大細入去商場。
呢個商場我矇眼都可以走到,建議你去實地考察先衝出來柒。

全部暴徒都係畜牲扮的..

好快由無辜市民抹黑成差佬扮蘋果01加油呀、創作新聞就靠你地

引用:
原帖由 多拉肥夢 於 2019-7-16 05:24 PM 發表

呢個商場我矇眼都可以走到,建議你去實地考察先衝出來柒。
你冇睇片就唔好衝出嚟吠啦。,

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-7-16 04:29 PM 發表
班暴徒乜都做得出,商場地下咁多市場,係咁掟野落下,正人渣!😬😬😬
唉,班人渣只會話係警察迫架

呢個爸爸有問題。
好心咁撚亂就經 4F 走啦。仲要行 3F 正方中心 

天地有正氣

引用:
原帖由 1000day 於 2019-7-16 04:19 PM 發表
逃難爸爸不是新移民呀,你班人有人性就唔會見到樓下有記者,市民,仇敵警察都唔係無晒人性呀?

這名逃難爸爸現居蘇格蘭,在當地經營教車學校,他與妻子和3名女兒近日來港,卻在新城市廣場遇到警民衝突,當晚不少傳媒都拍到他與女兒們在中庭逃難的驚險一刻。事發時樓上有人投擲雜物,有持盾牌警員在父女旁邊,及後另有照片顯示,一名男記者牽着男子的手,着他們一家離開。

新聞來源連結:
https://www ...
戴口罩頭盔,撐雨傘,四處批鬥人果班人先係獅子狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]