• 瀏覽: 61,471
  • 回覆: 428
  • 追帖: 1
+43
引用:
原帖由 nogpa 於 2019-7-16 04:57 PM 發表

媾其他暴徒
果個miss??

引用:
原帖由 sohotabc 於 16-7-2019 15:43 發表
自己一手毀滅自己前途

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-16 03:45 PM 發表
住駿景園,家境富裕,梗係去媾女啦,真係笨實
串到口罩都唔帶

引用:
原帖由 mklpi 於 2019-7-16 03:40 PM 發表

如果是警察就可以嗎?
如果係警察就一定可以.....................俾人打7.....

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-16 05:04 PM 發表
媾果個miss??
Wc 蠢 易氹 抹黑post寫2隻字就信 易媾呀

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-7-16 04:09 PM 發表
名校即係名校,而家個名響到無人唔識
英華暴民書院

教師,學生,廚房工人,其實同逃犯條例有甚麽關係?為乜要反修訂?係大陸犯過罪?定預計自己會係大陸犯罪?班人知唔知逃犯條例講乜?

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-7-16 03:38 PM 發表
至於受害人為30歲姓關女商人,她在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

唔係黑警,今次仆街鳥 
若然係警察 髮棺一定判 無個人利益吖~為大義,判服務令
平民對平民,仲要有啲錢,呢三條賊頭大獲嗱~

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-7-16 04:13 PM 發表

呢隻好畜生,戴口罩都被補,係咪有其他老師 篤佢出嚟?
梗係有啦,如果唔係點洗腦,

今次教師以身作則。入監比學生睇🤣🤣

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-7-16 03:48 PM 發表
其中女疑犯名蘇X善(24歲),家住葵涌,2017年中大教育學士畢業,主修數學及數學教育,在讀書時代成績優異,取過獎學金,目前於一家名校任職教師。

係圖1定圖2?定係另有其人? ...
零零漆:咦,恐龍?係呀....嗰條定係哦...嗰條?
司令:係呀...嗰條...
零零漆:咦,嗰條好冇人性嘅喎,專門追住細路仔嚟咬...
司令:唔會,香港呢條...唔會...

上面嗰兩個唔似...

家境富裕咪掂啦, 請個大狀過兩堂起碼收你廿皮, 個女商人分分鐘仲可以入民事追討精神創傷, 玩你兩年仲唔飽飽

引用:
原帖由 aqmfc 於 2019-7-16 05:10 PM 發表
今次教師以身作則。入監比學生睇🤣🤣
兼職工作已找到,在懲教署工作,做啲乜嘢?畀人懲教!

又多3人申請德國難民

引用:
原帖由 黃昏理性的牛 於 2019-7-16 03:57 PM 發表
東方日報: 被捕人士包括姓蘇(24歲)女子,據了解,她在香港中文大學畢業,現在英華女學校任教師。

有興趣知蘇女士是何人. 昨晚溜灠英華女校網站這連結內有老師花名冊,祗有一女士姓蘇,全名知曉了.  不過今早這連結已失效了,好巧合呀.
http://www.ywgs.edu.hk/sites/default/files/staff_list/2018-19_Staff_List.pdf

...
割席?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]