• 瀏覽: 61,470
  • 回覆: 428
  • 追帖: 1
+43
引用:
原帖由 開心曬未 於 2019-7-16 04:50 PM 發表
環首死刑
誅九族

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-16 03:45 PM 發表
住駿景園,家境富裕,梗係去媾女啦,真係笨實
溝緊啲自由閪啦
仲可以周街捉條女非禮
幾撚過癮

廚房工人 唔怪得推車咁熟練

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-16 04:25 PM 發表
黃官:[係政府迫你地行到呢一步既,你地心地善良。無罪釋放。
果個女商人對住良好市民影相,存心挑釁。但係因為政府包庇所以唔拉佢。HK法治已死。] ...
黃官話:女商人冇影到手無寸鐵嘅和平示威人士嘅相,就應該主動交部手機俾示威人士檢查,就唔會有呢D誤會發生。所以判所有被告無罪釋放。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-16 03:45 PM 發表
住駿景園,家境富裕,梗係去媾女啦,真係笨實
媾其他暴徒

紋身手,自由西,拉到未

又話有個保安公司做既?呃鬼呀

唔知有冇人記得有法官話警方冇權叫人即時開手機俾警察查閱,咁呢班暴徒又有咩權查閱女商人手機呢?
希望遇到個明事理嘅好法官可以作出英明嘅判決!

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2019-7-16 03:36 PM 發表
為人師表都咁冇腦

【星島日報報道】修訂《逃犯條例》爭議持續,有示威者8日在尖沙嘴遊行後佔據馬路,期間一名女子被示威者懷疑是便衣警員,眾人將她包圍並要求刪除手機所拍片段,警方昨日就事件拘捕3人,他們被暫控一項非法禁錮,其中一位男被捕人士被加控一項非禮,今日下午稍後時間會在九龍城法院提堂。
被捕的2男1女,年齡介乎23至31歲。其中女疑犯名蘇X善(24歲),家住葵涌,2017年中大教育學士畢業,主 ...
真係想知個法官點搵藉口

好!這位女商人非常勇敢

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-7-16 03:56 PM 發表

呢d教畜要貼喺英華學校門口連儂牆啦!
之前英華學校學生剖白,可信性好高

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-7-16 05:00 PM 發表

真係想知個法官點搵藉口
梗有辦法既

知道有好多朋友己經專登去現場影相,交比警方捉人!

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-7-16 03:51 PM 發表
挑!

咪又係放生!

拉一萬個都無用!
總之唔使受啦,D法官已經無法無天,為所欲為,

抵死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]