• 瀏覽: 61,539
  • 回覆: 428
  • 追帖: 1
+43
名校即係名校,而家個名響到無人唔識

三個仆街,起碼判十年,開心精彩人生

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-7-16 03:59 PM 發表
教名校英華小學的女暴徒應該佢唔俾保釋,以免教壞學生
做老師連是非黑白都唔識分,冇教席應該係佢家山發,

冇老師做,作孽既機會相對減少

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 04:11 PM 發表

許智峰議員教嘛懷疑立會女職員手機內有可疑資料就可搶法法官大人都係輕判啫
有案例

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 03:43 PM 發表
為人師表就保持中立啦

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 03:43 PM 發表
呢隻好畜生,戴口罩都被補,係咪有其他老師 篤佢出嚟?

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2019-7-16 03:36 PM 發表
為人師表都咁冇腦

【星島日報報道】修訂《逃犯條例》爭議持續,有示威者8日在尖沙嘴遊行後佔據馬路,期間一名女子被示威者懷疑是便衣警員,眾人將她包圍並要求刪除手機所拍片段,警方昨日就事件拘捕3人,他們被暫控一項非法禁錮,其中一位男被捕人士被加控一項非禮,今日下午稍後時間會在九龍城法院提堂。
被捕的2男1女,年齡介乎23至31歲。其中女疑犯名蘇X善(24歲),家住葵涌,2017年中大教育學士畢業,主 ...
 風塵三……

寫信去英華要求解釋

名叫阿善,但行為完全同個名相反

支持警察嚴正執法

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-16 04:04 PM 發表
蘇X善,下圖左
蘇瑋X SO xxx Sin Jessica

大家記住向教育局+校長校監+家教會多多暸解呢位英華女教師情況!!!!!

家教會家長有知情權!!!!
要知老師平時教學情況,有無教小朋友去參予校外非法活動!!!

引用:
原帖由 mklpi 於 2019-7-16 03:40 PM 發表

如果是警察就可以嗎?
也不可以,但班泛民議員就會用嚟抹黑警方,屈警方派人潛入示威者當中造成衝突。。。
分分鐘原告變被告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]