• 瀏覽: 126,805
  • 回覆: 1,070
  • 追帖: 3
+127
黑警, 陰招...

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-7-16 02:56 PM 發表
黑警, 陰招...
如果真的挖眼,個暴徒隻眼又會冇事;又唔需要送院,卻可直接到警署盤問?得一張硬照作咩都得。之前有一張警察護送一家三口離開新城市照片,卻可被班暴徒畜生炒作歪曲為追打。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-7-16 02:57 PM 發表

如果真的挖眼,個暴徒隻眼又會冇事;又唔需要送院,卻可直接到警署盤問?得一張硬照作咩都得。之前有一張警察護送一家三口離開新城市照片,卻可被班暴徒畜生炒作歪曲為追打。 ...
“如果真的挖眼,個暴徒隻眼又會冇事;又唔需要送院” 呢句就好有道理!
如果係挖眼在先,暴徒反咬,咁應該係會縮手啦!
相反,暴徒先咬,然後警察用盡方法去另佢鬆口,但唔成功。

邊個可能性高?

樓主唔岩啦 post得唔完整
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/397492124216322?s=1653132640&v=e&sfns=mo

起碼好似咁有段片俾人睇到先叫還完真相,唔係真係俾人越描越黑

引用:
原帖由 劍13 於 2019-7-16 03:04 PM 發表

“如果真的挖眼,個暴徒隻眼又會冇事;又唔需要送院” 呢句就好有道理!
如果係挖眼在先,暴徒反咬,咁應該係會縮手啦!
相反,暴徒先咬,然後警察用盡方法去另佢鬆口,但唔成功。

邊個可能性高? ...
唔洗拎經驗命題擾人視聽,自己睇片再講
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/397492124216322?s=1653132640&v=e&sfns=mo

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-7-16 02:57 PM 發表

如果真的挖眼,個暴徒隻眼又會冇事;又唔需要送院,卻可直接到警署盤問?得一張硬照作咩都得。之前有一張警察護送一家三口離開新城市照片,卻可被班暴徒畜生炒作歪曲為追打。 ...
正敗類, 你點知冇事 ? 挖下你啦, 好彩他自衛到...

毒果打手想幫傑青洗底,邊有咁易呀?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 01:53 PM 發表
克警前晚(14日)疑罔顧沙田多個商場的顧客、途人、同袍和抗爭者的安全,圍堵和包抄正在離開的抗爭者,更一度堵塞港鐵站閘口,在人流極密集、不少一家大細聚腳的新城市廣場,與抗爭者「困獸鬥」混戰。《蘋果》收到市民拍攝的片段,比對USP社媒拍攝的照片,發現有警察捉住商場內一名年輕男子時,用手指插入青年的右眼,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
呢單野有得打{反告/咬返條死差佬企圖謀殺/使他人永久殘廢},
未必一定輸,
今天在沙田上庭,
睇下被告律師點同佢打甩佢的同時反告返條死差佬,
等佢要坐監連差佬都無得做???
好有咁嘅可能???

濫用私刑

睇到係咬咗先,警察係痛所以這樣做,又制做謠言

重判

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]