• 瀏覽: 126,876
  • 回覆: 1,070
  • 追帖: 3
+127
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 04:26 PM 發表

差佬最多呢啲陰毒招打完驗唔到
好多醫院醫生咁憎黑警就係咁解
驗唔到真係有傷我都當你岩,但你見唔見到上面段片??tvb嗰段呀!!咬人嗰個比人捉,隻眼幾精醒,如果你話痛到所以咬人手指,咁短時間隻眼就好返??

我再求你,醒下啦

佢可能吾知自己咬住D吔嘢, 只係隻眼好痛

引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-7-16 03:34 PM 發表

又係你條反中亂港L出嚟9吹
你錯!佢係暴徒!

樓主真係香港旣失敗者,傻仔

引用:
原帖由 condom888 於 2019-7-16 04:27 PM 發表
枉納移人養你含家產幾十年,賤到整肓年青年,你有冇仔女,係就天收你一家皮
幾個人係咁打一個跌左落地下既差佬,佢地又有無仔女?應該都無啦?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 01:53 PM 發表
克警前晚(14日)疑罔顧沙田多個商場的顧客、途人、同袍和抗爭者的安全,圍堵和包抄正在離開的抗爭者,更一度堵塞港鐵站閘口,在人流極密集、不少一家大細聚腳的新城市廣場,與抗爭者「困獸鬥」混戰。《蘋果》收到市民拍攝的片段,比對USP社媒拍攝的照片,發現有警察捉住商場內一名年輕男子時,用手指插入青年的右眼,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
點9UP都冇用, 官判最實際

引用:
原帖由 13888229889 於 2019-7-16 04:29 PM 發表
既然如此,殺死警察自衛亦說得通
佢地都係想幫暴徒開脫
即使便秘都可以賴林鄭

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 01:53 PM 發表
克警前晚(14日)疑罔顧沙田多個商場的顧客、途人、同袍和抗爭者的安全,圍堵和包抄正在離開的抗爭者,更一度堵塞港鐵站閘口,在人流極密集、不少一家大細聚腳的新城市廣場,與抗爭者「困獸鬥」混戰。《蘋果》收到市民拍攝的片段,比對USP社媒拍攝的照片,發現有警察捉住商場內一名年輕男子時,用手指插入青年的右眼,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
對於反對派傳媒及網民指控警長「挖眼」在先,梁警長的上司斷然否認此說法,指只是照片的角度被大做文章,替暴民「搵藉口去逃避責任」。

信蘋果毒報,還是警方所說屬實?!

唔怪得啲傻仔易𠱓 看圖解說都當真理
暴徒今日上庭影到隻眼幾精令

算啦,各位香討兄弟,呢個帖當比連登班白痴仔自己點洗就點洗,我唔係標籤香討既人一定係藍絲,但我相信香討既人一定識得分黑白是非!

啱啱遮住咗,但係都有可能係先被咬再反抗插眼喎

冇衝突何來有這場面,香港人不打香港人!!

應該判佢坐返20年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]