• 瀏覽: 126,884
  • 回覆: 1,070
  • 追帖: 3
+127
引用:
原帖由 luihung 於 2019-7-16 04:22 PM 發表

係已經進步到十件事情有十一件都係假。
大家對蘋果開始有同感!

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 01:53 PM 發表
克警前晚(14日)疑罔顧沙田多個商場的顧客、途人、同袍和抗爭者的安全,圍堵和包抄正在離開的抗爭者,更一度堵塞港鐵站閘口,在人流極密集、不少一家大細聚腳的新城市廣場,與抗爭者「困獸鬥」混戰。《蘋果》收到市民拍攝的片段,比對USP社媒拍攝的照片,發現有警察捉住商場內一名年輕男子時,用手指插入青年的右眼,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
抵比人咬,警察唔拉人走去傷人

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-16 03:33 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西
DLLM 仆街, 冇用政治解決政治, 淨係識搵爆徒打警察, 爆徒冇人性想打死警察。

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-7-16 04:22 PM 發表
自衛反擊本無罪,而且先撩者賤,應該要追究插眼克警蓄意傷害他人身體
如果以你講既『自衛反擊本無罪』,咁就ok啦?警方插眼你先又點?佢用把遮打警察先架嘛??咁警察都係自衛反擊咋。

唔好再講d白痴野黎扮低B啦,求下你地啦

枉納移人養你含家產幾十年,賤到整肓年青年,你有冇仔女,係就天收你一家皮

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 03:12 PM 發表
9928289 9928290
條友當人地係仇人咁打,完全失去理性

枉我家姐仲好心幫暴徒辯護

原來喺民主人士眼中,咁就係還原真相?

挖眼先嗰段片呢?定事實係暴徒先死咬警察手指唔放,所以cut咗事實真相果part呢?

警隊文化,話之你死,賤招天收你地,斷指斷子絕孫

引用:
原帖由 ONZ... 於 2019-7-16 03:27 PM 發表
嘩 條片幪撚到..... 你真係見到插眼??
黃絲狗說:不要問只要信

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-7-16 04:27 PM 發表
原來喺民主人士眼中,咁就係還原真相?

挖眼先嗰段片呢?定事實係暴徒先死咬警察手指唔放,所以cut咗事實真相果part呢?
好多連登仔過咗黎想幫暴徒漂白
即係警察比人咬斷手指就係天經地義

既然如此,殺死警察自衛亦說得通

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-16 13:53 發表
克警前晚(14日)疑罔顧沙田多個商場的顧客、途人、同袍和抗爭者的安全,圍堵和包抄正在離開的抗爭者,更一度堵塞港鐵站閘口,在人流極密集、不少一家大細聚腳的新城市廣場,與抗爭者「困獸鬥」混戰。《蘋果》收到市民拍攝的片段,比對USP社媒拍攝的照片,發現有警察捉住商場內一名年輕男子時,用手指插入青年的右眼,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
吾好再咩酷刑,警方是在制服暴力者,在外國,佢手影都見吾到就在醫院了

引用:
原帖由 klwc2001 於 2019-7-16 03:46 PM 發表
有冇插眼, 係咪自衛都唔係重點.
重點係襲警在先. 點都會告得入

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]