• 瀏覽: 126,873
  • 回覆: 1,070
  • 追帖: 3
+127
救生本能反應,扺撚死

又係呢D連登文宣。
就好似有個黑社會殺人犯拒捕,之後咬斷警察手指,佢就話因為係自衛,所以可以嚴重傷人,甚至殺人,但你就唔可以拉我⋯⋯
唔好當我們香港人白痴先得架

引用:
原帖由 chickenrice2005 於 2019-7-16 03:59 PM 發表
連登仔個個上晒腦,佢地咩事?
佢地好驚呢個第一單判左既話,佢地就會無一個走得甩

https://m.youtube.com/watch?v=XW ... &has_verified=1

雖然係大妓院
但留意3:40及4:30, 衣著跟被捕大學生相似既暴徒(白衣,紅長襪),至少兩次用遮襲警,4:30後有警察追前將佢拘捕

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-16 03:09 PM 發表
最仆街係淋病犬
居然推前線上浩園
今次斷手指,再來差錯腳跌死都算喺天意。
無所謂啦,可以完成林鄭政治任務嘛“抵死啦”。
7月16日

由黑變白,一變即得,得左

都係嗰句啦,唔好再做d轉移視線既野,有哂圖d pk拎住把遮意圖襲警❨我當無片,所以用意圖❩,警方捉佢,我就當警方插到佢隻眼,so?? 警方捉人,插到你,因為你掙扎而插到❨你地段片都影哂啦,掙扎得好勁添❩咁你就可以咬手指襲警?用返小小logic先,好唔好?唔好再用你地嗰d白痴思維去將件事不斷合理化,唔係越多人講就等於事實,你究竟明唔明姐?你究竟明唔明呀?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-7-16 03:08 PM 發表

正敗類, 你點知冇事 ? 挖下你啦, 好彩他自衛到...
佢試下比人挖屎眼睇下佢會唔會咬手指?

睇睇3:48
俾人"挖眼"之後完全面不改容
呢位暴民都好犀利

http://news.tvb.com/local/5d2b4a ... 場衝突有警員受傷-警方現場帶走最少兩人

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-7-16 04:05 PM 發表
都係嗰句啦,唔好再做d轉移視線既野,有哂圖d pk拎住把遮意圖襲警❨我當無片,所以用意圖❩,警方捉佢,我就當警方插到佢隻眼,so?? 警方捉人,插到你,因為你掙扎而插到❨你地段片都影哂啦,掙扎得好勁添❩咁你就可以咬手指襲警?用返小小logic先,好唔好?唔好再用你地嗰d白痴思維去將件事不斷合理化,唔係越多人講就等於事實,你究竟明唔明姐?你究竟明唔明呀? ...
本能反應,驚嘅時候會點做,關咩事?

看圖作故

挖眼告吾告

引用:
原帖由 simeonhon2 於 2019-7-16 03:56 PM 發表

我睇佢條仆街咬警察嘅手指,警察冇辦法先至插條仆街d眼睛。
警察捉人唔拉手腳係要拉面部位置?

笑咗

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 03:12 PM 發表
毒果最興之前打警又唔提,後面警察還擊搜捕又放大講

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-16 03:11 PM 發表
好心前線用下腦啦
逗兩三皮人工
揾命搏
廢靑冇$收都咁博命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]