• 瀏覽: 120,730
  • 回覆: 1,094
  • 追帖: 7
+51
收例撤回,今生無悔

無話後唔後悔, 只是覺得暴徒太猖狂

多得黑宗敎界,黒傳媒界,黑社福界,黑敎學界,黑法律界,黑醫護界,偽泛民,及二百萬黑香港人,將魔鬼叫出來,自己做事自己受。功德無量🙏🏻!?
另200萬的人,出來前如無認真考慮後果,確實政治的天真,別人煽動你出來,當然有佢的政治目的。

和平示威嘅人 應該同啲暴民割席。 出來譴責佢哋

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2019-7-16 11:16 AM 發表
利申,我咁多次都無上過街。
真心講,我唔care修例通唔通過:通過都唔會影響到我普通市民一個;唔通過亦無所謂,我無咁大仁大義要幫台灣案取回公道。

我有好多朋友最初有去遊行,係200萬人之一(雖然我覺得有少少作大人數),但佢地都唔贊成而家搞到咁爛。

其實正正係當初有100-200萬人遊行,為班暴徒提供左「民意基礎」、掩護、光環,合理化一切暴力違法行為。當日和平遊行人士根本比佢地擺晒上枱 ...
我同樓主的想法一模一樣

仲有無傻瓜行出黎要為暴徒暴行背書???

後悔都冇用,佢哋係幫凶

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 奇妙 於 2019-7-16 04:06 PM 發表
邊會有人後悔!呢個政府,二百萬人上街都唔肯政錯,重要警察出動捉人,香港那有好日子過!

引用:
原帖由 ts847020 於 2019-7-16 01:12 PM 發表
搞笑,遊行一次都冇去都敢出post

真係好不負責任下
唔通出暴動post 要暴動過

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2019-7-16 11:16 AM 發表
利申,我咁多次都無上過街。
真心講,我唔care修例通唔通過:通過都唔會影響到我普通市民一個;唔通過亦無所謂,我無咁大仁大義要幫台灣案取回公道。

我有好多朋友最初有去遊行,係200萬人之一(雖然我覺得有少少作大人數),但佢地都唔贊成而家搞到咁爛。

其實正正係當初有100-200萬人遊行,為班暴徒提供左「民意基礎」、掩護、光環,合理化一切暴力違法行為。當日和平遊行人士根本比佢地擺晒上枱 ...
我第一次上街,根本無咩人去,嗰日我喺銅鑼灣,見到好多人,關心復仇者聯盟四,仲多過關心條例,個個掛住同啲大公仔影相!!

後來變咗七年,個人都想算啦,不過成班朋友,話唔收貨,叫我出去!!

後來特首話停止條例,其實我已經非常高興!!

事情發展到而家,對班死靚仔好不滿,做事完全唔分莊閒!!

雖然大家都反對條例,但目的絕對不同,我為咗香港法律嘅獨特性,公平性!!

但係班死靚仔,根本就係想乘機作反!!

2百萬賣國賊 不愛中共,還想討公道

引用:
原帖由 ZH-BOY 於 2019-7-16 04:13 PM 發表

邊會有人後悔!呢個政府,二百萬人上街都唔肯政錯,重要警察出動捉人,香港那有好日子過!
遊完咪走囉~又唔見警察捉我?

佢地點會後悔? 人地話真心為香港.. 愛護香港, 暴徒都係被政府逼出黎...  大把人仲話年青人好有勇氣..
立法局掃場之後, 好多黃絲仲支持班暴民...  日日拎住份蘋果當聖經..  個個好似上左身咁..
政治同宗教真係會令人瘋狂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]