• 瀏覽: 93,066
  • 回覆: 568
  • 追帖: 10
+35
香港好多人是非不分

「今日正言」表示︰「立場可以有,但事實不能歪曲,否則就只會繼續製造分裂和仇恨。」

二百萬人一心想製造仇恨,講完

而家唔係有無片段既問題,而家係個腦塞左未既問題。

洗乜去到差人救人打人呢D話題去研究。

滯係"扔鐵枝,襲警"都成為討論話題已經知班友痴線。

對與錯,仲要討論架咩??
你帶個陌生大叔番去強姦呀媽。
要討論對與錯???要講理由???要諗背後原因??? 要反思係咪政府迫到你咁???

要諗0者係個腦塞左,因為呢D野應該自然知道的。

「平果妓者」有邊日係無造假
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...

任何真相都係抹黑,除了反中派假真相外。

真相並唔重要,
最緊要傻仔會信,
世上95%係蠢人, 5 %係聰明人,

引用:
原帖由 o12345o 於 2019-7-16 11:04 AM 發表
「今日正言」表示︰「立場可以有,但事實不能歪曲,否則就只會繼續製造分裂和仇恨。」

二百萬人一心想製造仇恨,講完
廿幾萬扮多二百萬人就有份

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...
有冇人指點下我!
身邊好多人信毒果D假新聞,得幅相就作故仔!
信毒媒既人重不在少數,我估十個人會多過一半人信黃屎!

除左香港蠢人多之外,重有冇其他原因?

引用:
原帖由 小稀 於 2019-7-16 11:21 AM 發表
真相並唔重要,
最緊要傻仔會信,
世上95%係蠢人, 5 %係聰明人,
因此,我拒絕相信所謂「一人一票真普選」,因為蠢人一定贏(更可能係煽動蠢人個位)

唔好再辜息攪屎棍了

當日義不容情
丁有健不停縱容辜息丁有康
換來係丁有康更惡毒
終於害死丁有健身邊所有人

前事不忘
活生生眼前又一大群暴徒丁有康

引用:
原帖由 panda813 於 2019-7-16 11:59 AM 發表

廿幾萬扮多二百萬人就有份
同意
當日遊行人數明顯遠少於維港煙火
所以雷教授的八千多人是比較靠譜

支持立馬通過條例

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-16 11:08 AM 發表
而家唔係有無片段既問題,而家係個腦塞左未既問題。

洗乜去到差人救人打人呢D話題去研究。

滯係"扔鐵枝,襲警"都成為討論話題已經知班友痴線。

對與錯,仲要討論架咩??
你帶個陌生大叔番去強姦呀媽。
要討論對與錯???要講理由???要諗背後原因??? 要反思係咪政府迫到你咁???

要諗0者係個腦塞左,因為呢D野應該自然知道的。 ...
的確係,如果見到張相就覺得係個差人攞住個盾牌追打細路仔,嗰個人唔死都冇用。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]