• 瀏覽: 93,142
  • 回覆: 568
  • 追帖: 10
+35
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...
以後是有片有真相,眼見為實,看來插眼都是老吹,用快門拍照,再選其中一張,目的為了什麼大家明白的。如果有人咬我手指,而我又插眼ing,我手指斷時,牠應該也盲了,骨比眼角膜硬吧!難道港大有得副修金鐘罩而牠又練到第八關以上?

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...
D垃圾罪犯想屈警察都未夠班!

D垃圾都唔記得屈埋冇 show 委任証、冇事先出囗頭警告、冇畀時間D犯執嘢.... 

睇相都知係保護市民啦係咪真係當全世界既人白痴

仆街獨媒,美化暴行,醜化差佬
毀滅香港就靠暴徒同你地

都係果句,蠢人先會信yellow仆街任何說話。

如果警方可以亂打市民而沒有被問罪。

第一個去打"肥佬黎",打市民仲乜?

200幻+1黃絲狗閪撚最叻老作搞分化

引用:
原帖由 簡sir 於 2019-7-16 03:01 PM 發表
釘子健咁荒謬劇情都有人信,呢啲點會冇人信呢!
篤到咁 正 

網上高好多野係假,但依家最大問好多人信,繼而瘋傳。警察點會追打細路?有d人立心不良,制做便多仇恨。

黃媒一直罔顧事實,抹黑港府及警方,漂白暴徒暴動違法行爲!
而家仲屈緊俾人咬斷手指嘅警察挖眼,就算無片段都分析到係無可能啦。

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-7-16 02:59 PM 發表

港大先出大學鷄做埋監犯如周永康,而家學弟做暴徒更進取,唔知做唔做埋監犯 ?
不分老嫰 一詞根本係有d意淫,正好反映毒媒妓者的汁素幾咁下流..信嗰d人一擔擔.. ...
梁天琦都係入面 港大舊生聚會

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-7-16 02:47 PM 發表

其實一早就知啦,好多人聽人講民主制度,都係只講佢嘅好處,但其實呢啲只係紙上談兵嘅理論而已,同共產主義社會基本上沒有分別,都係屬於講就天下無敵,現實就完全唔係嗰回事。事關呢啲嘢只要一涉及人就會大不相同,就等如個個人都識講希望世界和平,但一到現實同其他人相處,卻又會因為見解不同就鬧得你死我活。 ...
唉,灰心

引用:
原帖由 職場奇人 於 2019-7-16 03:10 PM 發表

以後是有片有真相,眼見為實,看來插眼都是老吹,用快門拍照,再選其中一張,目的為了什麼大家明白的。如果有人咬我手指,而我又插眼ing,我手指斷時,牠應該也盲了,骨比眼角膜硬吧!難道港大有得副修金鐘罩而牠又練到第八關以上? ...
龍虎門 fans?   

呢班染黃人真係越來越無恥,想盡一切辦法明目張膽抹黑不同意見人,而且理直氣壯舉住道德,良心大字,惗到身邊有呢種垃圾真係可怕。

呢D叫做事實勝於雄辯, 造謠者應落地獄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]