[本港新聞評論] 【以正視聽】「獨媒」指追打市民 外媒片段揭警被屈

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-7-16 12:10 PM 發表

因此,我拒絕相信所謂「一人一票真普選」,因為蠢人一定贏(更可能係煽動蠢人個位)
以前我都會信,真普選,真係市民選出黎既,正常一定係最好,但見到而家呢個時勢,正如大家所講,蠢人真係多d, 我真係唔敢相信,有真普選既話,香港會變成點

熱賣及精選
下一次葫招噴霧加色專噴頭排等暴徒洗也來不及看他怎走數,跟著通報各區見人就查証

樓主轉左工? 咁咪幾好囉。

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-7-16 02:19 PM 發表

而家唔係有無片段既問題,而家係個腦塞左未既問題。
+1
就算塞左都要留影片, 唔係到時佢地連真相都埋沒埋.
真係有理說不清.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥仔波王 於 2019-7-16 12:31 發表

警察攞住個盾牌追打細路仔?!
我幻想一下個情景,都真係笑到我肚痛!哈哈哈....
邊個咁有創意作出來GA?!仇警仇到痴能咗線呀?! ...
喺我既認知,會用盾打人既只有美國隊長…

香港好多黃絲是非不分,作假新聞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-7-16 01:40 PM 發表

警察瘋追打市民,不分老嫰,

衹係呢句都假到死喇,竟然仲相信的,已經不是正常的市民 !
想知嫩係有幾嫩 係咪22歲果個港大暴徒?

引用:
原帖由 freda 於 2019-7-16 02:06 PM 發表

啲走狗、廢青、黑心記者,自己睇吓當時人點講
South China morning post用左警察保護呢家人張相 還原真相

回覆 引用 TOP

突苦宣傳基地都冇個,唔畀黑衣黨揼到體無全膚至奇😭

回覆 引用 TOP

DPK 永遠只會信想相信的東西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...
黃媒作新聞,是常態,尤其是毒果

回覆 引用 TOP

藍藍爱国!支持外国!美帝好莱活大电影好看 !CIA指導

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-7-16 02:27 PM 發表

以前我都會信,真普選,真係市民選出黎既,正常一定係最好,但見到而家呢個時勢,正如大家所講,蠢人真係多d, 我真係唔敢相信,有真普選既話,香港會變成點 ...
其實一早就知啦,好多人聽人講民主制度,都係只講佢嘅好處,但其實呢啲只係紙上談兵嘅理論而已,同共產主義社會基本上沒有分別,都係屬於講就天下無敵,現實就完全唔係嗰回事。事關呢啲嘢只要一涉及人就會大不相同,就等如個個人都識講希望世界和平,但一到現實同其他人相處,卻又會因為見解不同就鬧得你死我活。

引用:
原帖由 hoofk 於 2019-7-16 02:30 PM 發表

喺我既認知,會用盾打人既只有美國隊長…
哈哈哈,呢句真係絕。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。