• 瀏覽: 93,096
  • 回覆: 568
  • 追帖: 10
+35
邊條白痴柒頭作嘢話警察攞住個盾牌追打細路仔GA?!
我幻想一下個情景,都真係笑到我肚痛!哈哈哈....
邊個咁有創意作出來GA?!仇警仇到痴能咗線呀?!

香港傳媒配合暴徒行動
阿豬阿狗都可以扮記者

按照泛民拜耶穌左膠大愛環保L暴徒的思維及手法
以及暴徒手中聖經內文,以牙還牙,以眼還眼
對付暴徒,直接開槍啦!

支持警方追捕暴民!!

造假新聞心腸狠毒,現場咁多所謂嘅記者,居然無咩人報導真相,記者真係呵呵

引用:
原帖由 傷心1999心痛 於 2019-7-16 12:03 發表

有冇人指點下我!
身邊好多人信毒果D假新聞,得幅相就作故仔!
信毒媒既人重不在少數,我估十個人會多過一半人信黃屎!

除左香港蠢人多之外,重有冇其他原因? ...
仲有佢地唔跟住大隊,會俾人杯葛,同埋就係咁多專業人士都話係啱既事,我無可能覺得係錯

香港警察值得讚

人在做,天在看,,,,😑二百萬白痴 繼續去支持暴徒破壞社會啦,多謝暴徒,也要多謝你二百萬白痴,,,,😆😆

自己睇吧......

附件

D7FB63A6-68EA-493D-B76F-48A6F1FD4C41.jpeg(220.3 KB)

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-16 11:02 AM 發表
https://www.facebook.com/DotDotNews/videos/1495935920548210/

昨日多個fb專頁,包括「港獨」組織「光復最前線」、「本土民主前線」、「沙田重點項目計劃關注組」、「Diutv」等發佈貼文,附上一個父親以身體護着女兒,推着女兒前行,身後有個警察追着的相片,然後看圖作文稱︰「警察自稱保護市民,現實是,警察瘋追打市民,不分老嫰,結果是由示威者 ...
警察瘋追打市民,不分老嫰,

衹係呢句都假到死喇,竟然仲相信的,已經不是正常的市民 !

又比影片踢爆了,點算?

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-7-16 12:16 PM 發表

的確係,如果見到張相就覺得係個差人攞住個盾牌追打細路仔,嗰個人唔死都冇用。
我公司好多黃屎信了,有部份係連相都未睇就信左D毒媒教徒講!

師承台獨, 假新聞抹黑最平最有效.

引用:
原帖由 傷心1999心痛 於 2019-7-16 12:03 PM 發表

有冇人指點下我!
身邊好多人信毒果D假新聞,得幅相就作故仔!
信毒媒既人重不在少數,我估十個人會多過一半人信黃屎!

除左香港蠢人多之外,重有冇其他原因? ...
如果真係睇唔過眼, 我地唯有做下鍵盤戰士, 收集下D 現場片,
仲要係 未被人剪輯之前.
等有需要既時候就可以拿出黎明辨真偽.

適當既時候要企出黎發聲.

全港正常的市民
全力支持警察執法 !

祝願所有抗暴受傷的英勇警員
早日康復 !
辛苦哂,各位阿Sir,各位Madam

你們忍辱負重 盡忠職守
除暴安良 維護社會秩序
本人和家人向你們
和你們的家屬 致上高度敬意 !

啲走狗、廢青、黑心記者,自己睇吓當時人點講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]