• 瀏覽: 3,429
  • 回覆: 40
傳:各有各貼姐!

曱甴話... ...「撕一貼十」 

全部後生年青人, 唔係廢佬, 真安慰
叫人廢佬的暴徒情何以堪

不過真似偽旗.

https://www.facebook.com/yim.c.wai.3/videos/10157923867633455/?t=7

好明顯係偽旗行動,
年齡, 口罩, 時間, 人數,都同黃C一樣,
應該係CIA 制做出藍黃對抗的假

可惜請唔起南亞人睇場,好快比乞衣撕走。

反中畜見自己無人理,但要keep住民眾道火,咪自己搞自己,制造矛盾同輿論。

講真,邊個會半夜三更仲唔訓,周圍遊盪生事?咪反中畜囉。藍絲?一早訓左啦

你貼得我唔貼得 ?  買左廣告位 ?

引用:
原帖由 小稀 於 2019-7-16 11:04 AM 發表
好明顯係偽旗行動,
年齡, 口罩, 時候, 人數,都同黃C一樣,
應該係CIA 制做出藍黃對抗的假
好大機會,同之前個所謂肥佬打硬淨哥單嘢如出一轍

傻 L 左 ??

普通市民都廢撚事理你地,你班人咁惡,但要有人對抗自己先有得繼續制造社會動盪,咁點做?咪自己製造個對立面囉

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-16 11:06 AM 發表

好大機會,同之前個所謂肥佬打硬淨哥單嘢如出一轍
肥佬打硬淨哥, 一睇就知係假,
你估做戲咩, 空智神僧受謝信13記七傷拳,不還手

偽旗行動

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-16 11:05 AM 發表
反中畜見自己無人理,但要keep住民眾道火,咪自己搞自己,制造矛盾同輿論。

講真,邊個會半夜三更仲唔訓,周圍遊盪生事?咪反中畜囉。藍絲?一早訓左啦 ...
又係自編自導自演製造紛爭??

引用:
原帖由 小稀 於 2019-7-16 11:09 AM 發表

肥佬打硬淨哥, 一睇就知係假,
你估做戲咩, 空智神僧受謝信13記七傷拳,不還手
D對白先好笑,咩我飲醉酒吉你兩刀都仲得

做多左啦,呢D偏激係好多反中畜身上就隨處可見。你擺落個藍絲到,根本唔岩個角色。

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]