• 瀏覽: 82,824
  • 回覆: 725
  • 追帖: 2
+20
已經失控!建議市政派人清理,回服清潔!清潔完再掃一層礦物油上去,短期內都貼不到任何紙張

乜流膿長唔係表達聲音訴求嘅咩?原來只係一言堂,只許州官放火 不許百姓點燈。容不下正反意見,唔怪得成日話香港冇民主自由啦,因為被yellow shit粗暴地干預了!

引用:
原帖由 面交player 於 2019-7-16 08:12 AM 發表

依家戴口罩係香港dress code,  遲下個個戴飛虎隊頭套添呀, 反正香港又無法例管呢樣, 加上香港法律第二左幾年, 唔戴口罩好危險, 比人起底放上網, 警察宿舍都被人潛入,  人地戴你唔戴好傻,  明不與暗鬥, 所以都要戴口罩。 ...
其實唔駛立,一立就亂

而家興人面辨認,只要黎緊換身份證過程中影相就可以記下臉部資料,呢d臉面資料就好似個code咁數碼化左,即係好似apple咁,戴左口罩都認得

引用:
原帖由 loklok2013 於 2019-7-16 07:19 AM 發表
其他人唔可以係幅牆貼野?

黃C有特權?
好大機會黃人自己貼番
其他人無咁得閒

民主暴徒又玩野

黃絲人話只准貼,唔准撕

依家黃絲佢哋真係貼畀你哋睇

有乜問題

只許暴徒亂貼
建制不可加入

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2019-7-16 08:35 AM 發表

好大機會黃人自己貼番
其他人無咁得閒
同意,又自製新聞比金主睇!

引用:
原帖由 jerrytpk1122 於 2019-7-16 07:00 AM 發表
農曆7月,會進一步貼陰司紙, 以孝敬地府的冤魂。
這主意甚好

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
萬國旗可以貼得整齊d,宣揚和平

引用:
原帖由 面交player 於 2019-7-16 07:35 AM 發表

應該係有人自己做苦肉計, 嫁禍對方, 引導民心, 翻熱事件, 白頭盔典型手法
一定係!口罩暴徒無人性,乜都做得出!

其實佢地貼萬國旗有咩意思

引用:
原帖由 pkokpk 於 2019-7-16 08:30 AM 發表
用膠水就真係犯法
好似罰幾舊水 使唔使衆籌

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
連濃係乜有隧道都未去過,自編自盜自演今年金象獎仲唔係你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]