• 瀏覽: 82,810
  • 回覆: 725
  • 追帖: 2
+20
行為藝術,報咩警呀
仲有向國際宣傳,泛民多謝都黎吾切

好似係你哋班暴徒自導自演跟住就話人吔打壓言論自由

支持送中條例的人原來勾結日本右翼
亡中華之心不死就係佢地

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-7-16 06:47 AM 發表
奶共狗不容異己、心腸歹毒。

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
唉吔,你地做左唔認又屈人嗱?成日自騙自導唔悶咩?黃狗攞正牌需要戴口罩出街,人係唔會扮狗

引用:
原帖由 chingty 於 2019-7-16 07:18 AM 發表
其實佢報警做咩? 你地咪又係咁貼,你地貼就得,人地貼就唔得? 佢應該call食環,一次過撕晒全部紙
報警。。。。咁一齊拉㗎啦, 你貼就大條道理, 人哋貼就報警, 唔緊要, 一齊拉囉。

諷刺嘅係報警

下次貼滿龍虎豹女郎

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
以彼之道還施彼身

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-7-16 07:03 AM 發表
暴徒轉玩萬國旗
暴徒話英國唔收留, 去非洲都得

用膠水就真係犯法

隧道唔係比公眾使用咩??點解會係闖???有人買咗????

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-7-16 06:47 AM 發表
奶共狗不容異己、心腸歹毒。
黃狗就係共產主義者,即係奶共狗。

引用:
原帖由 兔泰郎 於 2019-7-16 08:28 AM 發表
好似係你哋班暴徒自導自演跟住就話人吔打壓言論自由
佢地仲要自騙,做完衰野連自己都呃埋唔係佢地自己做,境界好高

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]