• 瀏覽: 82,813
  • 回覆: 725
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
wc又出反間計,正常人邊有你咁得閒

引用:
原帖由 高達芳香的手背 於 2019-7-16 07:42 AM 發表
既然唔可以撕,咁唯有搵嘢封咗佢,呢招高!
萬國旗食環狗一定會做嘢,國旗就唔敢撕

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-16 06:42 AM 發表
今日(16日)凌晨2時14分,有市民途經大埔「連儂隧道」時,發現約50名戴上口罩男女闖至上址,其中有人手持油掃及盛載膠水...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190716/photo/bkn-20190716024810640-0716_00822_001_01b.jpg?20190716044057

我好想知道咩人做嘅好事,又話愛國愛港?又話一國一制?點解敢 ...
呢啲嘢只有「口罩狗」做得出,唔好亂屈人 。

見到日本軍旗.

又名旭日旗.

又貼又搣

咁夜唔訓仲要出街玩 ...

引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-16 07:08 AM 發表

黃人又打壓異己!?

見有人貼啲唔係反修例、反政府既意見就報警,用制度暴力去打壓異見人士,仲好意思講爭取民主自由喎
自己貼就唔報警, 人地貼就犯法, 紅衛兵式民主

感覺上好唔環保囉用咁多紙

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-7-16 06:46 AM 發表
是裂土士,分裂的裂

義士

係好事就唔洗戴罩做啦

🈶創意,我鐘意

引用:
原帖由 caihk 於 2019-7-16 08:00 AM 發表
感覺上好唔環保囉用咁多紙
環團去左邊

引用:
原帖由 暴飛龍 於 2019-7-16 08:06 AM 發表

環團去左邊
連屁都唔放一個。所以所謂環保組織根本就係拖政府後腿嘅政治組織,完全唔在意環保!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]