• 瀏覽: 60,333
  • 回覆: 535
  • 追帖: 2
+21
有事唔好報警

引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2019-7-16 07:31 AM 發表
港毒與外國勢力不停滲透互聯網,沒有國教既香港學生更加首當其衝,更壞的事情是家長被雙料騎劫,為一倖免只剩一班較少接觸互聯網既長者及一班意志堅定既智者 ...
X1
早就應強制執行國教

支持警察執法

01也是毒媒體

引用:
原帖由 SpecialI 於 2019-7-16 08:42 AM 發表

幫莎莎講吓話撐警,又可以批評吓啲暴徒😂
四大惡人怕抄家冇辦法,垂死掙扎!😂😂😂

d議員又柒左
唔怪得戇橋唔出聲la

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-16 01:06 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3037437/org/247ab14548d234e2b08ded87650bc880.jpg/4DZ-E55PDnmcCP6ix4JxyydOaMU36gYrINOUDyDTlA8
政府修訂《逃犯條例》掀起極大風波,反修例示威浪潮「遍地開花」,近日更兩度爆發警民衝突,當中沙田遊行更導致28人受傷。不少人將茅頭直指向警方 ...
弱智校長出嚟講幾句

引用:
原帖由 wayne138 於 2019-7-16 07:09 AM 發表

有些花生友話是住在樓上的人掟
電視影哂係平台有人掟

私人業權但公眾地方執法都可以嘈幾日, 利害

如果警察唔比人商場,咁d 賊人咪好開心

一班扮無知誤導一班真無知

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-7-16 07:06 AM 發表
有時真係唔明白尊貴的犯民議員是甚麼邏輯,有人犯法,警方進去執法是理所當然的,如果不能執法,香港豈不是有法不依,無法無天麼?還要甚麼立法局? ...
九龍城寨就冇呢條法例!

冇L用,班垃圾收水做野,世界冇免費午餐,唔捉金主,鄀示威。捉魚仔哂9氣

引用:
原帖由 starbug 於 2019-7-16 08:39 AM 發表
嚟樣嘢真係徹底地無知,唔駛查啦, 香港,UK 等等起碼九成九嘅商業同公共設施都有咁嘅easement。例外嘅只有大使館,軍營呢類。
多得講鷹政府留下呢個條款啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]