• 瀏覽: 60,337
  • 回覆: 535
  • 追帖: 2
+21
業主冇保持空間暢通無阻!你有權唔代表你做得啱!結果俾人懷疑你玩困獸鬥,結果得唔到民心!做嘢之前睇吓會唔會有位比人入先!吃力不討好的下策lol !

tvb新聞,7普叫反送終班友唔鈡意就快D走,離開本港離開國家,冇人會再記得佢地。
終於醫返似正常人。

引用:
原帖由 kingdolld 於 2019-7-16 08:07 AM 發表
唔使翻查都知可以執法 否則商埸賣白粉 商埸唔報警 警察就唔可以拉人
廢青當然希望每個埸都有K仔買
販毒罪, 商場負責人知情不報成為幫兇,警方有權拉埋商場負責人坐多幾碌

白痴仔以為犯左法走入商場就冇事,玩緊123紅綠燈呀?

犯民好肉酸,冇法律知識,出嚟衝路障,又瀨野~

引用:
原帖由 wayne138 於 2019-7-16 07:09 發表

有些花生友話是住在樓上的人掟
除了商場,另一邊瀝源村有住戶掟雨遮比暴徒,電視直播提供暴動物資,斷正。

無路可退?示威完咗好耐警方多次警告非法集結,有叫佢地走,比咗好多時間佢地退走,唔走先作出行動, 點會無路可退,癲倒是非。

引用:
原帖由 jandm 於 2019-7-16 08:13 AM 發表
連登開始技窮,知咬斷警察手指 奶野,仲口硬

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-7-16 08:21 AM 發表

除了商場,另一邊瀝源村有住戶掟雨遮比暴徒,電視直播提供暴動物資,斷正。
有 記者zoom埋去影到,可以拘捕了,正!

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-16 01:06 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3037437/org/247ab14548d234e2b08ded87650bc880.jpg/4DZ-E55PDnmcCP6ix4JxyydOaMU36gYrINOUDyDTlA8
政府修訂《逃犯條例》掀起極大風波,反修例示威浪潮「遍地開花」,近日更兩度爆發警民衝突,當中沙田遊行更導致28人受傷。不少人將茅頭直指向警方 ...
打倒黑(紅衛兵)打倒公民黨民主黨

多謝新紅A放水圍捕暴徒

各位良好市民見口罩狗出現就用手機影低佢地樣貌衣著!!!

有乜事可以向警方提供資料,捉拿暴民!!!

警察唔去執法,班律師有X官司打呀?轉行做事務律師啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]