• 瀏覽: 73,882
  • 回覆: 635
  • 追帖: 4
+16
引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-7-16 01:20 AM 發表
其實香港好多人以為自己高人一等,欺善怕惡,見警察好恰就咬住唔放,如果葉継歡番生攞住支AK47入去新城市廣場打劫,班所謂市民又屌,做乜咁耐仲未有警察,仲會唔會去詢問呀? ...
突然好掛住葉継歡

引用:
原帖由 20031210 於 2019-7-16 01:47 AM 發表
問到未?
唔回應就要日日去日日去日日去問
半百人唔夠就吹夠2萬人塞爆佢老味
每日加多1個訴求!!!

新城市客服回復:
鑑於太多無聊窮西廢青投訴,所以會叫客服派紙仔給他們投訴滿足一班畜牲投訴欲望,一切投訴會轉交警察跟進

引用:
原帖由 ie7 於 2019-7-16 12:00 AM 發表
香港呢個畸形反智地方,果然多笑話
原來咁多弱智人士

引用:
原帖由 20031210 於 2019-7-16 01:47 AM 發表
問到未?
點解無人問個傷場間公司做乜引軍入場,啲人唔係有邊間撐就圍邊間嫁咩?做乜厘間又唔圍呢?又唔響傷長貼連龍牆?唔通雙重標準善待佢地。🤣🤣

其實尼班人真係IQ EQ 好似1歲細佬咁

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-7-16 01:20 AM 發表
其實香港好多人以為自己高人一等,欺善怕惡,見警察好恰就咬住唔放,如果葉継歡番生攞住支AK47入去新城市廣場打劫,班所謂市民又屌,做乜咁耐仲未有警察,仲會唔會去詢問呀? ...
最想知,如果是真,班記者會不會企在警察前面影相。

真係以為自己大哂

引用:
原帖由 afternoon 於 2019-7-16 12:19 AM 發表

商場管業根本都阻止唔到警方行動,班暴徒無常識
暴徒就唔會理什麼常識啦,不過今日去詢問處問嘅,就真係叻到呢!

引用:
原帖由 男E 於 2019-7-15 11:37 PM 發表
有冇詢問點解暴徒遮新城市廣場個CAM做乜?

https://www.facebook.com/speakouthk/videos/1360932510744472/?t=1
豈敢 

引用:
原帖由 hottagirl 於 2019-7-16 02:15 AM 發表

突然好掛住葉継歡
繼歡 如夢 

引用:
原帖由 T2. 於 2019-7-16 01:41 AM 發表
又想摧毀新城市廣場
佢地唔去先奇喎。佢地有員工帶景入場,唔圍唔通善待處理?真係奇怪喎。

引用:
問到未?
應該要問㗎,真係要日日去問過清楚!

引用:
原帖由 鄭少蟹 於 2019-7-16 02:20 AM 發表
真係以為自己大哂
山中無老虎 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]