• 瀏覽: 73,977
  • 回覆: 635
  • 追帖: 4
+16
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-16 04:11 AM 發表

致親愛的客戶.......由於線路繁忙加上人手短缺.......請客戶留下電話號碼.......!!
客戶主任會盡快回復閣下.....!!
加多句,如再有任何查詢,請移肉步直接到本處總步地址: 腥港真霸道666號霸權宗心負18樓,聯絡本處即極吸血部,霸權主任。如有任何爭議,本師保留最終決定拳。🤣🤣🤣

半百市民? 點解唔講幾十個暴徒。

而家真心似文化大革命式批判

引用:
原帖由 afternoon 於 2019-7-16 12:19 AM 發表

商場管業根本都阻止唔到警方行動,班暴徒無常識
呢半百市民嗰腦生咁喺屎忽 ! 
分明水喺攪事啦。

引用:
原帖由 男E 於 2019-7-15 11:37 PM 發表
有冇詢問點解暴徒遮新城市廣場個CAM做乜?

https://www.facebook.com/speakouthk/videos/1360932510744472/?t=1
呢張圖解釋了

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-15 11:21 PM 發表
沙田遊行演變為衝突,警方昨晚8時清場,及至9時示威者在新城市廣場內聚集,忽然有大批警員衝入商場內,雙方爆發衝突。有市民質疑商場是否報警,或者無報警下放行讓警員入商場,令場面極為混亂。今日晚上10時,有半百市民包圍新城市廣場詢問處要求答覆,至晚上近11時仍未離開。

https://cdn.hk01.com/media/article/352316/thumbnail/ca29ae296bb44b7 ...
市民唔滿意新鴻基集團可以用正常途徑做野,唔係走入去私人地方搞事,有冇錢打官司呢?冇就衆籌囉

引用:
原帖由 hegangbei 於 2019-7-16 04:42 AM 發表

呢半百市民嗰腦生咁喺屎忽 ! 
分明水喺攪事啦。
冇錢冇膽告人哋集團我好同情,但都睇下地契先嘈嘛唔好比人知道係喪屍啦。

白天就市民晚上就暴徙咁玩法好易精神分裂

犯文已完帶頭搞事

已完想施壓比商場,講D對警察不利訊息

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-16 12:05 AM 發表

係警方改路, 引班示威學生入商場!
林鄭引你地去示威,和平示威者,你地咩責任都冇?

暴徒話醫院、商場變左三不管、警察唔可以入去執法。

引用:
原帖由 麒麟才子 於 2019-7-16 05:18 AM 發表
白天就市民晚上就暴徙咁玩法好易精神分裂
呢班人,而家行出街,己經自己令自己變成過街老鼠,終日疑神疑鬼。見到有CCTV地方,都精神緊張,自己玩死自己。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-7-16 05:28 AM 發表

呢班人,而家行出街,己經自己令自己變成過街老鼠,終日疑神疑鬼。見到有CCTV地方,都精神緊張,自己玩死自己。
白天我都見到好多口罩狗神色慌張唔知係咪身有屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]