• 瀏覽: 49,021
  • 回覆: 364
  • 追帖: 1
+12
成班低能仔

引用:
原帖由 男E 於 2019-7-15 23:14 發表
沙田反《逃犯條例》修訂示威昨晚演變成警民衝突,香港眾志指,常委朱恩浩和成員廖偉濂被警方拘捕,至今被拘留逾24小時仍未獲釋。其中朱恩浩遭警察180度扭傷手腕。

香港眾志表示,2人今早完成驗傷,傍晚獲沙田區重案組第一隊安排落口供,根據義務律師在馬鞍山警署查詢所得,警方表示會延至明早申請入屋搜查令,開展搜屋程序。

香港眾志批評,警方有故意拖延之嫌,廖偉濂更在警署內被警員威嚇揚言要襲擊他,對此 ...
打得好!

引用:
原帖由 壯陽小羔羊 於 2019-7-16 12:47 AM 發表
反轉佢屋企
揾到咸書⋯至怪!

支持警察嚴厲執法!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-15 11:58 PM 發表
當2人正於示威現場的撤退路線離開,被防暴警察突然衝出抓捕,並被白衫警員以警棍毆打背部及頭部,及後粗暴地壓倒在地上拘捕。立法會議員區諾軒在現場趨前了解時,卻被白衣警員呼喝,並稱「我理得你邊個」叫他離開。

警察已經失去常性! ...
一個身上有槍既人失常性會系點? 所以我吾覺得警察系失左常性囉

基本上係乜嘢人搗亂香港,呼之欲出

點解拉唔到河童峰

支持嚴正執法
據理力爭,唔好比班狗嚇倒

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-7-15 23:19 發表
外籍狗官會不會不批出入屋搜查令
即使不批,也起碼囚禁他三十多小時!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-15 11:58 PM 發表
當2人正於示威現場的撤退路線離開,被防暴警察突然衝出抓捕,並被白衫警員以警棍毆打背部及頭部,及後粗暴地壓倒在地上拘捕。立法會議員區諾軒在現場趨前了解時,卻被白衣警員呼喝,並稱「我理得你邊個」叫他離開。

警察已經失去常性! ...
你講又當真? 你當人傻架咩, 出庭做證人囉? 比假口供係犯法架!

引用:
原帖由 down135 於 2019-7-15 11:59 PM 發表

佢哋嘅對像系中學生,太細個啦無陰功…
係呀~係呀
中學生黎…
咁細個就咁暴力再大D點算
就係趁而家幫佢導入正途
做錯野就要負責任
唔係一味講大話轉移視線去推卸責任

拖你老母!48小時合法作弄。

我理得你係邊個

區諾軒係乜水?小丑一名而已

身有屎呀?

引用:
原帖由 sanghk05 於 2019-7-16 12:52 AM 發表
點解拉唔到河童峰
用 payme過咗$比飯民耳猿,頂住先,查唔到的,放心!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]