• 瀏覽: 84,478
  • 回覆: 905
+78
昨日沙田區大遊行演變為浴血衝突,大批防暴警員更突殺入新城市廣場鎮壓示威者,令商場內的街坊都嚇破膽,急步扶老攜幼離開。大批街坊對警方行為都極為不滿,怒轟防暴警察狂毆手無寸鐵的年輕人,直言「未見過一班差人可以對個街坊做得咁過份,若非親眼所見我都唔信」,又問警察「係咁扑人個頭嗰陣有無食藥呀?」...

睇下啦,手指👆漂白水都漂唔白㗎啦!暴龍

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190715&s=6996647&a=59825373

街坊發聲,勝過千言萬語

香港人係唔會比人插盲嘅,手指就好難講

暴徒掟磚未見過?唔過份?

呢個年代,仲點會比人咁易抹黑到!

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-7-15 22:51 發表
暴徒掟磚未見過?唔過份?
好多嘢係相對嘅,呢個係學生用最低嘅武力去抵擋暴龍

呢個所謂女街坊代表整個沙田? 咁好呀, 以後沙田有咩殺人放火, 打家劫舍, 強姦非禮, 違例泊車, 都記住唔好報警, 唔好搵警察呀。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-15 22:54 發表
呢個所謂女街坊代表整個沙田? 咁好呀, 以後沙田有咩殺人放火, 打家劫舍, 強姦非禮, 違例泊車, 都記住唔好報警, 唔好搵警察呀。
咁你代表乜?道德高地?

已經冇俾$3啦, 到底點樣先至可以遠離毒果日報。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-15 22:54 發表
又來歪理,為何暴龍有糧出?學堂宣誓左乜嘢?

引用:
原帖由 wasitreal 於 2019-7-15 22:56 發表
已經冇俾$3啦, 到底點樣先至可以遠離毒果日報。
移民去大坑渠,翻牆都無法有得睇,現在大陸翻牆犯法㗎

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-15 10:56 PM 發表

又來歪理,為何暴龍有糧出?學堂宣誓左乜嘢?
講歪理
邊個夠你地黎?
自恃正義就可以目無法紀而不負責任

壹傳媒/毒果,最叻自己人扮街坊,睇都白痴呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]