• 瀏覽: 79,702
  • 回覆: 905
我係沙田街坊,當日10點在現場,警察對我尼D冇戴口罩的路人十分友善,並沒有封鎖主要出口,可以自出自入!當晚拍了一張照片就被一個戴口罩的女人跟着,問我為什麼拍照!我說拍照關你什麼事!之後我比一大班人粗口問候

熱賣及精選
我係沙田街坊,當日10點在現場,警察對我尼D冇戴口罩的路人十分友善,並沒有封鎖主要出口,可以自出自入!當晚拍了一張照片就被一個戴口罩的女人跟着,問我為什麼拍照!我說拍照關你什麼事!之後我比一大班人粗口問候

引用:
原帖由 fannypitt 於 2019-7-16 02:40 AM 發表

我係沙田街坊,當日10點在現場,警察對我尼D冇戴口罩的路人十分友善,並沒有封鎖主要出口,可以自出自入!當晚拍了一張照片就被一個戴口罩的女人跟着,問我為什麼拍照!我說拍照關你什麼事!之後我比一大班人粗口問候 ...
你有相POST嗎?

回覆 引用 TOP

連街坊都睇唔過眼,香討畜牲毛毛點洗黑警都唔會變白。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-15 10:46 PM 發表

昨日沙田區大遊行演變為浴血衝突,大批防暴警員更突殺入新城市廣場鎮壓示威者,令商場內的街坊都嚇破膽,急步扶老攜幼離開。大批街坊對警方行為都極為不滿,怒轟防暴警察狂毆手無寸鐵的年輕人,直言「未見過一班差人可以對個街坊做得咁過份,若非親眼所見我都唔信」,又問警察「係咁扑人個頭嗰陣有無食藥呀?」...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...
唔好掩飾啦,
掟完磚換返把傘又扮良民。
用把傘遮住人掟磚又扮良民。
攞得大會把傘就唔好扮良民啦。
又要做又要驚又要扮被害,
衰過隻揪警呀,當住鏡頭叫你隻揪,
預左俾人投訴,預左要還。
左遮又掩同七黑警暗角打人有咩分別?
相比起暴徒扮市民,隻揪警好樣過你地。
雖然我都睇佢唔順眼,但係好過班扮良民的屎。

邪飛教創教教主+
厠盤水位修理中心創辦人+
自由紫微斗數分析員+
JEREMY換片專員

回覆 引用 TOP

一早講左沙田玩鬥獸棋🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-15 10:46 PM 發表

昨日沙田區大遊行演變為浴血衝突,大批防暴警員更突殺入新城市廣場鎮壓示威者,令商場內的街坊都嚇破膽,急步扶老攜幼離開。大批街坊對警方行為都極為不滿,怒轟防暴警察狂毆手無寸鐵的年輕人,直言「未見過一班差人可以對個街坊做得咁過份,若非親眼所見我都唔信」,又問警察「係咁扑人個頭嗰陣有無食藥呀?」...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...
這個阿婆雖然年紀都好大吓,但見識真是不是一般的小。
俗話說「未見過大蛇痾尿」?
唔睇書都睇吓漫畫!

附件

64844105_553548795175081_4818336514448556032_n.jpg(135.59 KB)

2019-7-16 03:24 AM

回覆 引用 TOP

佢见识少啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-15 10:54 PM 發表

好多嘢係相對嘅,呢個係學生用最低嘅武力去抵擋暴龍
小弟用橡根射你jj

回覆 引用 TOP

那就不要管 啊

讓黃蟲 一直 在 那吧   

法輪邪功文宣工作

回覆 引用 TOP

陳偉業話: 橫睇掂睇都係傻婆蓮,女乜撚野街坊? !!

長毛心諗: 造假都懶學人收3蚊?on 9

回覆 引用 TOP

差佬真係好差!

回覆 引用 TOP

警察手指都被咬斷,「平果妓者」仲講大話。
引用:

時間 - 是真理最好的檢驗,生命中的智者,也是一切虛實的答案,暈開了人性的真偽。

回覆 引用 TOP

呢個女街坊係咩代表?有咩代表性同權威性及指標性?

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右