• 瀏覽: 22,313
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 bobomango 於 2019-7-15 09:05 PM 發表
就係呢D垃圾教師誤人子弟,洗學生腦,變成暴徒,前途盡毀!

【on.cc東網專訊】上周日(7日)九龍區的反對《逃犯修訂》大遊行,市民在遊行結束後未有散去,更霸佔彌敦道,並往旺角推進。期間,一名30歲自稱營商的女子,疑因被認作是便衣女警,被其他示威者包圍,要求她刪除所拍攝影片,一名戴口罩的男子更從後將她箍住,亦有人扯她衣服,女事主翌日報警。西九龍總區重案組接手跟進,經深入調查後,今日(15日) ...
要捉點會捉唔到,非禮喎,重要電視直播,教協呢?死哂呀!打哂靶呀!回應吓啦,妓者呢?去採訪嘛,咁大件事讀者有知情權噃!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-7-15 11:41 PM 發表

9925508 9925509 9925510

妓協呢?
啞能哂?

引用:
原帖由 satien281 於 2019-7-15 10:54 PM 發表

可以人冊教書
坐監?又養多件人渣?搵香港人笨!不如大家發聲要求恢復笞刑,好似新加坡咁,睇吓班友唔驚到賴尿!

引用:
原帖由 kwk888 於 2019-7-16 04:08 AM 發表
警察有心做野實捉到暴徒 原來仲有女教屍 正臭閪
良心泯滅禽獸不如,英華唔出嚟回應?點會呀!呢家老店嚟喎!家長出奇咁沉默嘅?呢家店冇家長會咩?點解唔要膠袋嘅?假嘅?一定係假嘅!

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-16 01:28 AM 發表
見到有大班所謂紀者,見到個女商人被百般欺凌非禮,仲一路影,一路笑,佢哋同班暴徒一樣咁仆街!
唔係一樣咁仆街,係最仆街,全港人都清楚睇到特意企係警察前阻擋警察做野,掩護暴徒,整個暴動牠們係其中一隊係負責前鋒!人渣絕對不能放過,

引用:
原帖由 kwk888 於 2019-7-16 04:10 AM 發表

香港個個都公安 你驚移民喇
邊有國家要垃圾?

引用:
原帖由 nov21 於 2019-7-16 06:38 AM 發表
由冇人識得點樣去做 美國白宮聯署 睇下可唔可以收集十萬人簽名,譴責示威暴徒。 又或者可唔可以放上去的女權組織,要求譴責。
嘥氣,特朗普肯定嗱嗱林譴責事件,佢乜野最叻?面懵懵變臉呀,美國嘅國技嚟!益佢有機會劃清界線,美國呢舖俾幾家搭咗順風車!英,臺,港嘅內奸都順便搭一程!😂😂

引用:
原帖由 kung_fu 於 2019-7-16 07:12 AM 發表

與連登當然有分別,香討只會打嘴炮,口講口賠,但唔似連登班膠人以行動破壞社會法治,之後又將責任推卸,總之一切都是社會的錯?
香港能否有真普選,能否獨立靠哂你呀!記得繼續衝呀!衝呀! ...
係呀!劉惠卿話香港有呢班後生仔 香港有得救啦!真係靠哂佢哋啦,衝啦,千祈唔好鬆!

引用:
原帖由 英綠 於 2019-7-16 09:50 AM 發表

一定重判!
法官大人愛民如子,加上一定好多求情信,犯人又非常後悔,受盡良心折磨,精神大受打擊,跟住呢個父母官就俾個機會犯人,打手板啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]