• 瀏覽: 22,217
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-15 11:09 PM 發表
香港公安女商人!
抺黑冇用嘅!

人在做天在看,乞衣黃屍遲早俾天收!

留案底,好野

來來來,大家一齊去英華女學校fb,表揚蘇老師事蹟

終於明白點解有d公司職位申請表要寫埋小學中學係邊間

引用:
原帖由 x747x 於 2019-7-16 02:00 AM 發表

你有無睇之前個英華女生訪問?校長都係勁黃,同老師一齊夾埋洗學生腦。

唔洗用大聲公,用相機影低學生相,話唔定可以幫警察搵到唔少女暴徒出嚟! ...
好明顯係係學校被滅聲果班篤黃老師出黎

告到冚家剷坐監

引用:
原帖由 kwk888 於 2019-7-16 04:08 AM 發表
警察有心做野實捉到暴徒 原來仲有女教屍 正臭閪
良心泯滅禽獸不如,英華唔出嚟回應?點會呀!呢家老店嚟喎!家長出奇咁沉默嘅?呢家店冇家長會咩?點解唔要膠袋嘅?假嘅?一定係假嘅!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-7-15 11:41 PM 發表

妓協呢?
咪企晒响囉!影相嗰啲呀!

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-16 01:28 AM 發表
見到有大班所謂紀者,見到個女商人被百般欺凌非禮,仲一路影,一路笑,佢哋同班暴徒一樣咁仆街!
唔係一樣咁仆街,係最仆街,全港人都清楚睇到特意企係警察前阻擋警察做野,掩護暴徒,整個暴動牠們係其中一隊係負責前鋒!人渣絕對不能放過,

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-16 01:28 AM 發表
見到有大班所謂紀者,見到個女商人被百般欺凌非禮,仲一路影,一路笑,佢哋同班暴徒一樣咁仆街!
真係睇到火都喱,係街見到一個大男人蝦一個女人仔都問下勿野事啦,記者(大學生)仲掛住影相

wc教棍無個好人!!!

教育局入面都好多wc,玩包庇,想除佢教席好難!

引用:
原帖由 nogpa 於 2019-7-16 08:30 AM 發表
終於明白點解有d公司職位申請表要寫埋小學中學係邊間
你明的

集保肥Dee

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]