• 瀏覽: 6,164
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
我日日都中港兩邊走, 近日我觀察到我在香港呢邊排隊等車去海關, 或在海關排隊過關時, 都見到有三五成群的黑T恤黑褲杰青一齊排隊, 杰青仲一邊排隊一邊有講有笑, 尤其係接近傍晚時間, 更多呢類衣著的杰青返去深圳, 而在24小時通關的皇崗口岸, 類似衣著的杰青更係越夜越多人, 即係杰青在香港玩完遊行打完警察之後, 就聯群結隊返深圳足浴店按摩洗腳, 養足精神之後又再返香港吹雞搞亂檔.
深圳海關已經發現香港暴亂杰青要上深圳足浴店休息充電, 已經發出紅頭文件, 在黑衣杰青過關時已作出人臉識別, 杰青過關後由大陸的海關特組人員拉入黑房除清身上衣服通櫃盤查.  
杰青最激烈反對送中條例, 卻是身體最誠實返去深圳休閒消費, 杰青返到深圳後又變成一個奉公守法的人, 所以說到底強權政治的管治, 是社會安寧的保障, 社會紛亂什麼事也做不到.

吾係好信,班杰青有撚回鄉證咩。

我識唔少人,
在香港支持"反送中"

但又常去深圳"送精"

我信杰青同連登仔女係大陸自由行扮!就係要快啲一國一制,所以警察唔洗手軟打班暴徒!

引用:
原帖由 keuto 於 2019-7-15 10:37 PM 發表
唔係架,其實主要係好出名同有身份,學生會會長,出現過主法會搞搞震之類先會冇return home card, 其餘冇乜殺傷力又離開咗漢奸黨嗰d都比入境,例如社民連前成員,而家深圳撈得好掂。

自願送中?

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-7-15 11:33 PM 發表

唔係架,其實主要係好出名同有身份,學生會會長,出現過主法會搞搞震之類先會冇return home card, 其餘冇乜殺傷力又離開咗漢奸黨嗰d都比入境,例如社民連前成員,而家深圳撈得好掂。 ...
社民連那個前成員,post佢多D資料,等班黃屍清醒一下

引用:
原帖由 keuto 於 2019-7-15 10:37 PM 發表
哈哈, 畀我講中咗, 大陸公安已加派人手截查黑衣杰青.

關口加咗人手查乞衣青年

查鬼到咩,班黑衣咁有骨氣,根本唔會返去

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-15 08:09 PM 發表
我日日都中港兩邊走, 近日我觀察到我在香港呢邊排隊等車去海關, 或在海關排隊過關時, 都見到有三五成群的黑T恤黑褲杰青一齊排隊, 杰青仲一邊排隊一邊有講有笑, 尤其係接近傍晚時間, 更多呢類衣著的杰青返去深圳, 而在24小時通關的皇崗口岸, 類似衣著的杰青更係越夜越多人, 即係杰青在香港玩完遊行打完警察之後, 就聯群結隊返深圳足浴店按摩洗腳, 養足精神之後又再返香港吹雞搞亂檔.
深圳海關已經發 ...
其實佢地係無間道,逼香港市民要求中央接管香港!
楊岳橋,鄭松泰,之前在北京讀書,可能都係暗椿!

紅頭文件?無圖無真相,你話乜都得啦。上個星期都已收到風啦,我同成班朋友著住黑衫過關乜事都無。

吓... 返大陸,乜咁撚賤 講一套做一套
不過都係嘅,你睇含撚牆就知 又話大陸衰到只識得抄襲,依家香港咪一樣每區復制濫做含撚牆 仲以遍地開花引以為傲,真係佩服
所以重來只要不怕醜 無恥就無敵 🖕🏻

引用:
原帖由 JillWong 於 2019-7-15 10:59 PM 發表
我識唔少人,
在香港支持"反送中"

但又常去深圳"送精"

我識幾個仲好笑,
有個做地盤 成日收茶錢 但係成日鬧 大陸政府好黑暗 .......
有個娶咗個國內女仔做老婆 但係 又好憎啲自由行........
有個 成日貼啲 叫人由行 ge post出嚟 但係自己從來都唔會去 更加唔會叫啲仔女去.......
有個揸住澳洲護照 成日鬧香港政府垃圾 但係又唔會死返去澳洲.......

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右