[本港新聞評論] 修例風波:九龍大遊行女商人被誤當女警遇襲警拘3男女

引用:
原帖由 東北俠仕 於 2019-7-15 07:43 PM 發表

終於拉人,做得好
推到手軟 

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-15 07:52 PM 發表

除左嗰三個暴徒令人髮指既暴行,最令人心寒既係圍住佢地班「記者」

睇住有人如此凌辱一個女性,唔出手阻止掛住拍片影響呃like不止,仲有人露出笑容

相信當時就算係殺人輪姦,班人都一樣唔會覺得有問題,繼續拍片影相呃like喪笑 ...
好L多記者都係仆街,黄屎人黎,用$50就可以搞張記者証

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-7-15 07:43 PM 發表

唔知教協點解釋呢?
教師都可以做出呢啲咁不分是非黑白,咁暴力嘅行為,亦連何謂法治都唔識,試問俾佢教嘅學生又如何能有正常嘅思想?
相信如果呢個教師係親中嘅,教協一定即時走出嚟讉責,仲會要求學校開除佢。不過,今次係自己友就........,大家都應該知教協會點講啦。 ...
扮痴 

回覆 引用 TOP

捉到人了,好嘢!應該仲有兩三個人要捉

英華女教師,黃屍學校,吾怪得出埋呢啲垃圾 ,一定要嚴懲暴徒 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-7-15 08:31 PM 發表

你講緊呢個“女傷人”
講緊呢班暴徒首領s.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-7-15 08:14 PM 發表

被捕人士包括姓蘇(24歲)女子,據了解,她在香港中文大學畢業,現在英華女學校任教師。
http://www.ywgs.edu.hk/sites/default/files/staff_list/2018-19_Staff_List.pdf

回覆 引用 TOP

教協出聲未呀仆街,DLLM冚家產

回覆 引用 TOP

拉3個太少了

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2019-7-15 07:50 PM 發表

原來真係某保安監察系統公司肥仔,多得網民舉報
推到……手軟

del

回覆 引用 TOP

自由X轉眼變失自由x😌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴飛龍 於 2019-7-15 08:05 PM 發表

仲話教師
AV

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-7-15 08:13 PM 發表

呢D人要重罰
铡……😱 

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。