• 瀏覽: 218,713
  • 回覆: 1,654
  • 追帖: 6
+116
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-7-15 07:43 PM 發表

唔知教協點解釋呢?
教師都可以做出呢啲咁不分是非黑白,咁暴力嘅行為,亦連何謂法治都唔識,試問俾佢教嘅學生又如何能有正常嘅思想?
相信如果呢個教師係親中嘅,教協一定即時走出嚟讉責,仲會要求學校開除佢。不過,今次係自己友就........,大家都應該知教協會點講啦。 ...
自己人當然幫番自己人

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-7-15 07:43 PM 發表

唔知教協點解釋呢?
教師都可以做出呢啲咁不分是非黑白,咁暴力嘅行為,亦連何謂法治都唔識,試問俾佢教嘅學生又如何能有正常嘅思想?
相信如果呢個教師係親中嘅,教協一定即時走出嚟讉責,仲會要求學校開除佢。不過,今次係自己友就........,大家都應該知教協會點講啦。 ...
呢條教棍喺學校落毒仲未夠?要親自去散毒🖕

冰山一角,根本好多只有教師之名,沒有教師應有的質素,誤人子弟最可惡!!

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2019-7-15 08:19 PM 發表
大快人心
今晚好開心 

真係好心痛 一上任就俾50億招呼葉建源;
舊年邪教協敘餐立即請林鄭, 教主葉建源仲話林鄭係第一個被邀請;
一年後今天反林鄭最犀利係邪教協...
引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-7-15 07:50 PM 發表
三條七派五十億俾教育界真係無洗錯!

又係名校教師!
被捕人士包括姓蘇(24歲)女子,據了解,她在香港中文大學畢業,現在英華女學校任教師。

刪除

等左幾日終於拉到人喇,太好了,希望重判以收阻嚇作用!

引用:
原帖由 j14 於 2019-7-15 08:40 PM 發表
姓吳(24歲),任職保安公司職員,肥DEE
chuxx ?

應斷不斷,必受其亂。
真不要再姑息養奸了。
會給入世未深的人,錯誤的理解,而分不出黑白是非

祝願每件人渣坐10年

引用:
原帖由 壯陽小羔羊 於 2019-7-15 08:24 PM 發表

蘇采靈我DLLM

學生分享

蘇瑋善 (2012-13年入學)

六個月在UCLA的交流改變了我對學習、教學,甚至人生的看法。除了學會獨立在陌生的環境學習,我更參與了教學實習和義教。過程中接觸了多種新穎的教學方法,獲益良多。此外,在洛杉磯這個多元化的城市中,我也結識了不同國家的朋友,了解到不同文化,彼此建立了深厚的友誼,至今還有聯絡。
http://www.fed.cuhk.edu.hk/~bmed/ct/student_corner_sharing_s6.html

引用:
原帖由 DoUnoMe 於 2019-7-15 08:30 PM 發表
蘇瑋善你個仆街
誰人? 

引用:

唔知教協點解釋呢?
反共反上腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]