• 瀏覽: 10,753
  • 回覆: 85
+13
一個人點可能無緣無故咬到另一個人個別手指,
你咬比我睇吓
有埋圖證實係有人插眼在先
斷指就係證據.......

昨日沙田區大遊行演變成流血衝突,大批防暴警員衝入新城市廣場武力鎮壓,原本平靜的商場變戰場,有示威者被警員圍毆,亦有警員受傷,當中一名警長於制服示威者時被咬斷手指。警務處處長盧偉聰凌晨到醫院探望受傷警員,表明警方一定會追到底。

而斷指警長則被懷疑施「壓點法」對付示威者, 致手指誤插示威者口中,於掙扎中才被示威者時被咬斷手指。                                                                                                                                                                       

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190715/59826078

引用:
原帖由 austin11 於 2019-7-15 06:53 PM 發表
一個人點可能無故咬到另一個人個別手指, 你隻斷指就係證據.......

昨日沙田區大遊行演變成流血衝突,大批防暴警員衝入新城市廣場武力鎮壓,原本平靜的商場變戰場,有示威者被警員圍毆,亦有警員受傷,當中一名警長於制服示威者時被咬斷手指。警務處處長盧偉聰凌晨到醫院探望受傷警員,表明警方一定會追到底。

而斷指警長則被懷疑施「壓點法」對付示威者, 致手指誤 ...
BB 算手指。死硬

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-15 06:54 PM 發表
有出毒手抓眼喎 抵啦!!
戰爭罪行
都覺得奇點解咬到手指
至盲⋯好狠毒,例死不足X
大學生, 衰一世

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-15 06:54 PM 發表
戰爭罪行
都覺得奇點解咬到手指
可能,又一逃犯。

引用:
戰爭罪行
都覺得奇點解咬到手指
可惜, 韓國瑜 贏咗國民黨大選初選 大比數勝出。
台灣未必係可以避風港

奸邪妖獸又多一位「英雄」成功上位了。

唔伸手入人地個口又點會比人咬

比人咬手指, 當然要插佢眼解困

收皮喇.....你估去骨場呀....壓點法都講出囗你當全香港人低B

我同屋企隻洛威拿玩,隻手都成日誤插入佢個口,最多都係咬花我手背,點會咬斷?今次,好明顯係有心咬斷。。。唔好再作理由。

只手指唔覺意插到你嘴入面,你就可以咬斷佢?責任在于警察?

引用:
原帖由 p2plover 於 2019-7-15 07:08 PM 發表
只手指唔覺意插到你嘴入面,你就可以咬斷佢?責任在于警察?
喂老友打返正體未先啦!殘體出唔到糧嫁!

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]