• 瀏覽: 24,367
  • 回覆: 277
+10
引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-7-15 06:58 PM 發表
成個行動根本係美國+壹傳媒+泛民搞出嚟!再加一班白痴擁護者!
泛民目的係反政府反中,邊個做特首都一樣!
啱啦

引用:
原帖由 ray99hk 於 2019-7-15 07:32 PM 發表

咁有機會拉左大批示威者之後,泛民會大讚警察做得好?
到時班無能高官處理得好先再講啦

我地都開心,因為應該終於可以開槍抵抗暴民了,犧牲一個警察 可以殺哂口罩黑衫暴民

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:33 PM 發表

佢內心可能想:仲未夠,受傷不足以挽回民望
警察亂部署,令前線同示威者近距亂戰既情況,會陸續有來
因為政治上,政府需要殉職警察
有人夠扮跳樓啦!點知...邊個最開心?!

引用:
原帖由 千萬個為甚麼 於 2019-7-15 06:58 PM 發表

泛民被千夫所指?
你搞錯左,就算有警察被殺,到時毒媒會作一百理由,來漂白殺人犯,例如市民自衛、警察先動手、年輕人沒有選擇、好爸爸好兒子等,冇腦既羣眾自會同情殺人犯。 ...
泛民議員會話,政府做左乜野錯事令到示威者咁暴力呢?

最大得益美國
+
美國狗
+
漢奸
+
毒果
+
⋯⋯⋯⋯⋯

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-7-15 07:31 PM 發表

申請調更,唔做示威更!
示威更有補水,最高成十皮又有機會對住D人用槍射,平時都係練標板炸

正常人黎講警察死係唔會開心

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表
請大家思考一下,
如果警民衝突升級,有差人殉職,邊個最開心?
示威者?殺警有錢分咩?
泛民?會被千夫所指,煽動暴力。
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

諗完,你就明點解警察既部署睇來「進退失據」
因為根本係特登送基層伙計去死 ...

林鄭最開心
佢一直等緊

中央!第一時間收香港~

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

明知會益左你死對頭,班暴徒仲咁戇狗去衝,班耳猿同毒媒仲幫手洗白?暴徒點解咁蠢?我係扮民主派而家就割席喇

引用:
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?

我只會答你,暴徒伏法,我最開心。

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-15 05:54 PM 發表
不如警察721除頭盔 表示自己唔會再十卜一哥
不如暴徒全部除狗罩,表示自己唔係暴徒仲好啦

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:55 PM 發表

你對

個日為何有200萬人上街?
之前一日死一個示威者係原因之一

死一個差人,政府多一張悲情牌
從來都無二百幻,係盲陣吹出黎,你見71港大AI個人數就知盲陣個人數水份幾大,明知有AI計數都仲敢吹大咁多,你話二百幻嗰次吹大左幾多倍喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]