• 瀏覽: 24,343
  • 回覆: 277
+10
沽左期貨個d

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:43 PM 發表
你死一件散仔,美國有咩好開心?
泛民政棍會失票,有咩開心?
大家都識諗,警察有人死,政府民望先會返生,
仲可以有現成理由收緊示威申請
777先係最開心既一個...
不同意
警察有人死, 會有士氣問題, 可能引至按章工作, 放軟手腳...
美國和話明同一陣營內既假香港人, 當然好開心
反中亂華行動繼續, 拖慢大陸經濟發展
重有, 希望比 inspirations 上便人民, 有樣學樣, 咁就得其所哉

777 ?
微不足道

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表
請大家思考一下,
如果警民衝突升級,有差人殉職,邊個最開心?
示威者?殺警有錢分咩?
泛民?會被千夫所指,煽動暴力。
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

諗完,你就明點解警察既部署睇來「進退失據」
因為根本係特登送基層伙計去死 ...
就當係咁睇,都要有一啲喪心病狂嘅暴徒先成事

黃c歪理日日新鮮

保險受益人.....

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表
請大家思考一下,
如果警民衝突升級,有差人殉職,邊個最開心?
示威者?殺警有錢分咩?
泛民?會被千夫所指,煽動暴力。
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

諗完,你就明點解警察既部署睇來「進退失據」
因為根本係特登送基層伙計去死 ...
垃圾陰毛論。
最開心咪又係背後推動暴動嘅人,班議員都係話特首做成警員殉職,佢地最叻推卸責任啦。

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-15 05:48 PM 發表
警察叔叔幾時投降
希望 PLA 出動?
你都幾黑心

泛民班仆街耳猿+黃屎暴徒

當然係林鄭同共產黨啦。

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:43 PM 發表

你死一件散仔,美國有咩好開心?
泛民政棍會失票,有咩開心?

大家都識諗,警察有人死,政府民望先會返生,
仲可以有現成理由收緊示威申請

777先係最開心既一個

...
無腦都要有個限度
出人命
仲要系差佬
你估特首可以卸??

引用:
原帖由 Classico 於 2019-7-15 05:28 PM 發表
縮左咁耐,有警察傷就即刻出黎做show,見到佢難掩勝利嘅表情,實在心寒
見不到你,但見你所寫的更令人心寒

樓主好波 呢個時候出嚟攪分化

暴徒