• 瀏覽: 24,349
  • 回覆: 277
+10
應該係你呢種搧風點火既人最開心

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表
請大家思考一下,
如果警民衝突升級,有差人殉職,邊個最開心?
示威者?殺警有錢分咩?
泛民?會被千夫所指,煽動暴力。
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

諗完,你就明點解警察既部署睇來「進退失據」
因為根本係特登送基層伙計去死 ...
連登好告急咩~~係咪文宣

對林鄭有無好處我唔知,不過講到最開心,一定系背后支持暴亂嘅機構,牒地想嘅就系亂,愈亂愈好,死人更好,死邊邊都對佢地系好事……

樓主咁你開唔開心?
如是,排第幾?

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-7-15 05:26 PM 發表 
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?
定係,某個民望低無可低既首長,一來可以扳回民意,二來有理由大力鎮壓。

小朋友都知,
你玩分化啦,

返去分化你父母先,試下work 唔work

黃狗出沒講丫理。😓

林鄭最開心

不能更同意樓主, 只要有人死就立刻翻盤, 可怕

你最開心

引用:
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?

反對派會最憤怒,他們會遣責殉職警員未能履行職責及故意以生命損失去增加青年人刑責風險

引用:
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?

咁點解示威者要襲警?
點解示威者要逼政府做自己橡皮圖章?政府唔聽自己話就不停暴力攻擊?

林鄭每次好似等緊警察受傷出黎記招抽水
我好認同佢係想借機挽回民意推動警民衝突

光明會統冶

真係理智d,咁攪落去收吾到科。現階段抗爭只會走去壞方面,將來政府對

引用:
請大家思考一下,
示威者?殺警有錢分咩?

你個漢奸日日都喺度post 啲似是而非的分化文章出來分化港人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]