• 瀏覽: 52,468
  • 回覆: 11
+13
林鄭.....你好!.....其實,下次你可以試吓.....order警方向暴徒噴屎水吖....又傷唔到人.....又有阻嚇作用.....不過對正個口嚟噴.....確係有D難度~~🥴

引用:
原帖由 medp111 於 2019-7-15 04:30 PM 發表

上頭一定唔俾開,怕左啲耳完
告埋D議員有冇得諗?

引用:
原帖由 medp111 於 2019-7-15 04:45 PM 發表

無用,衣加香港最大問題系班黃官,捉幾多放幾多,頂多咪社會服務令,就算坐都3幾個月,無阻嚇作用,所以班暴徒系唔驚,話唔定可以移民外國添。 ...
換哂藍官可以嗎?

引用:
原帖由 medp111 於 2019-7-15 04:53 PM 發表

一時間邊有咁多正義對很良心既官,而且唔系話換就既時換得到。

你睇馬毛手下果班全部有外國護照就知。基本上香港可以話無希望,講真句,有能力既走得就走,去澳門都好過。 ...
c兄勁....我真係諗緊過澳門!👍😉

引用:
原帖由 medp111 於 2019-7-15 04:58 PM 發表

澳門太平好多啦,上個月有朋友去睇過啲樓,貴過大陸但都平過香港,可以一諗。
上年去過深圳一次,好多地方超靚,好多樹,又冇垃圾,也諗得過~

引用:
原帖由 medp111 於 2019-7-15 05:12 PM 發表

系吖,我幾個朋友都係中山買左樓,睇情況點發展,再差真係返上!

不過,如果真係上去落地生根,就睇你個人有幾接受大陸囉,因為始終香港人都仲有啲顧忌大陸法制既。 ...
講真,我行得正企得正,正正常常,又唔搞革命,都唔知有乜好驚?!🤔

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2019-7-15 05:43 PM 發表
幾時判班暴徒呀 之前捉果啲一個都未有上庭
得閒去警玩吓先啦。。。。有排玩嫁。。。玩都佢地精神分裂先上庭啦。。。正呀~~

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-7-15 05:52 PM 發表

驚左200幻人
20幻就或者有,200幻???你係星爺接班人?

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-7-15 07:30 PM 發表

呢個提議好
謝謝你~我諗咗3日,終於比我想到~正所謂.....有志者鄧竟成!!!😎💪

引用:
原帖由 tomymt 於 2019-7-15 07:36 PM 發表
特丑點追究?個個戴晒口罩?
瞳孔辨識技術

引用:
原帖由 220 於 2019-7-15 08:02 PM 發表

依家泛民好開心,抽水抽得就抽,佢哋覺得有200萬選票係手嫁,總之就抽水,又可以連結公民律師團關係串通判官,又有教會暗send email比判官教判,咁既無敵鐵三角,政府可以收工嫁啦 ...
其實泛民已漸漸失去民心,下次選舉要自求多福了~

引用:
原帖由 220 於 2019-7-15 09:21 PM 發表

你講姐,次次民陣號召都幾十或百萬遊行人士參與,佢哋心目中就有好多支持者。
本來形勢的確唔錯的,但唔識見好就收,已呈下降之勢,口戰無為,等着看吧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]