• 瀏覽: 1,209,251
  • 回覆: 251
  • 追帖: 300
+377
OK!

引用:
原帖由 hanE 於 2019-7-15 09:13 PM 發表

真係喎!痴到呢!
大少奶 & 最愛沈大師

我成日分唔到佢兩個囉

引用:
原帖由 hanE 於 2019-7-15 10:50 PM 發表

佢直情未卜先知啦!梁振英未上場佢以經知點做啦!
參選特首時各地主對唐唐「群星拱照」
然後僭建奶Tart CY跑出

班地主已經要睇路啦
仲要不斷抹黑CY盲搶地

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-7-15 10:54 PM 發表
放緊風了
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190715002869-260410
太平洋投資管理公司(Pimco) 全球經濟顧問Joachim Fels近期1份報告提到,不能排除包括美國以及各國央行故意讓貨幣貶值,引發全球貨幣戰爆發的可能,許多華爾街分析師的看法越來越一致,這些分析師警告,美國總統川普多次批評主要貿易夥伴操縱匯率,恐增高美國政 ...
再唱人仔OK!

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-7-16 12:00 AM 發表

可惜CY太短命,我一直覺得CY係甘多個中最好,上台第一件事斬雙飛,當時拍晒手掌
腰住班冚家剷反對派
最強都係CY
佔中又夠硬淨

引用:
原帖由 hitin123 於 2019-7-16 12:01 AM 發表

咪岸狗 佢吾系神 佢只不過是賺盡的奸商 脫勾又點計 蝕死佢啦

習主席楂正黎做 李冇得行屍走肉只有走人   
鹽田隧道收得貴
阿爺隔離開多條
三坊七巷拆唔掂
習書記睇見眼冤

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-7-16 12:13 AM 發表
早排圍灣仔警察總部,九巴深夜突然開條巴士線載暴徒返九龍,莫講話事前未通報運輸署,而家事後又不了了之。暴徒後援,總台調動能力唔係想像中咁簡單。 ...
運輸署實CHECK到
可能已經CHECK咗但唔追究住

引用:
原帖由 hanE 於 2019-7-16 12:23 AM 發表

吓?三坊七巷?佢攪咩?

當年誠哥投資福州市:http://www.twoeggz.com/wenda/7734777.html

不過公道講
誠哥算係咁, 八九個個怕九七回歸移民
誠哥北上投資
當年大陸窮又受歐美制裁
首富肯插旗, 將功補過啦

引用:
原帖由 神..六 於 2019-7-16 01:42 AM 發表

同埋呢,水災呀地震呀果d捐款都係佢地口中既廢佬捐出,糞青唔好用廢佬相黎貼上自已面做扮相.......
成日話以前中國靠香港
咪即係靠我地呢班廢老

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-7-16 05:43 AM 發表

正確
777反其道而行,一上任就對親泛民的教育、社福及醫療界泵水,獎勵壞孩子,終種下禍根
先要令經濟插水,庫房大幅赤字,外資瘋狂流走,乘機要求所有大學改為私立,自負盈虧,炒哂班垃圾教授講師,咳grant/loan,等班廢學生忙於做part time交學費,冇時間玩政治 ...
乘機要求所有大學改為私立,自負盈虧,炒哂班垃圾教授講師

good idea

引用:
原帖由 kenywj 於 2019-7-16 08:20 AM 發表
尋晚又有二百人走去圍新城市廣場詢問處~今次仲唔捉蟲
圍金主

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-7-16 08:25 AM 發表

擺明此地無銀啦!圍吓管理處搏洗底!
「噴水池」名店一塊玻璃都冇爛
上水藥房就大肆搗亂
中銀分行噴埋漆

金主唔好當人傻啦

金主落order:場內不可掟磚

翌朝新聞講
地下只有爛遮

引用:
原帖由 太大星 於 2019-7-16 09:15 AM 發表

有一間電台例外,專同老闆作對。
Riots & Traitors of Hong Kong

引用:
原帖由 jcfordiscuss 於 2019-7-16 11:45 AM 發表

想請問各位ching, 在香港做記者要不要好似地產經紀咁囉牌?亦係求其開間所謂新聞社就可以任意叫自己做記者?
反光衣
妓協無限量提供
揸部相機就當係

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]