• 瀏覽: 1,208,929
  • 回覆: 7,794
  • 追帖: 300
+377
可以唔叫,阿爺都唔會叫,阿爺掘個坑俾老美,係搞老美元。不過,真係要用老解,阿爺系唔會介意!

留名👍🏼

引用:
原帖由 texedomel 於 2019-7-15 02:05 PM 發表
support
X2

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-7-15 02:25 PM 發表
終於明白李嘉誠點解賣香港資產。
佢係上海單普佗區有個項目攪咗十年到現在都未竣工,解放軍知會佢座樓阻航道,佢伙計就似住已辦好規證當老解冇到,舊年年尾攪到停咗工,唔知而家攪成點了。

2022年開始,香港同北美地區同步運行,最保守估計有五份之一人口捱唔過呢關,即係香港有過百萬人會被殺,餓死,凍死。

現在應該冇人會質疑硬嘢嘅重要性。

引用:
原帖由 見習初級新手 於 2019-7-15 01:40 PM 發表

豬肉事件便可看到

這種以大欺小的管治
也正是咁多人反共主因
講多少少可以嗎? 係大陸唔肯賣? 明明啲豬就係香港啦喎.....

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-7-15 02:59 PM 發表

佢係上海單普佗區有個項目攪咗十年到現在都未竣工,解放軍知會佢座樓阻航道,佢伙計就似住已辦好規證當老解冇到,舊年年尾攪到停咗工,唔知而家攪成點了。 ...
老作得咁好嘅?

引用:
原帖由 藍莓奶昔 於 2019-7-15 02:14 PM 發表
支持
感謝馬兄開帖
琴晚沙田一事後真係好傷心,見返天南地北個帖心好啲
x2 我都係,好鬱悶

2015年遇到K兄的帖,世界新秩序-亞投行的建構,
一直跟,已經足足有4年,睇清老尾的賤,

今次又再搞香港,唉,
今日放晒股票,兩日後收錢後轉人仔硬野,唔想比人打劫

謝謝馬兄。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-7-15 03:01 PM 發表
2022年開始,香港同北美地區同步運行,最保守估計有五份之一人口捱唔過呢關,即係香港有過百萬人會被殺,餓死,凍死。

現在應該冇人會質疑硬嘢嘅重要性。 ...
好恐怖!係唔係我應該早 d 搬去中山住?

自港元同美圓掛勾開始 兩幣已經生死共存亡
人仔只會用港幣洗美元日常外滙操作
美幣不流通之日 港元到時咩都唔系 與澳門幣相差無幾

支持吹水版,吹到K兄返黎

引用:
原帖由 ilrl 於 2019-7-15 03:07 PM 發表
自港元同美圓掛勾開始 兩幣已經生死共存亡
人仔只會用港幣洗美元日常外滙操作
美幣不流通之日 港元到時咩都唔系 與澳門幣相差無幾
澳門幣掛港幣!

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-7-15 03:02 PM 發表

老作得咁好嘅?
閣下覺得老作咪唔好信囉。呢個project: https://m.mingpao.com/fin/daily2.php?node=1557859655514&issue=20190515

支持馬兄😍😍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]