• 瀏覽: 1,209,250
  • 回覆: 7,794
  • 追帖: 300
+377
引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-7-22 03:39 AM 發表

雖然睇班黃衛兵俾人打好過引,但係黑社會周街咁打人都唔係咁妥,最好結果係差佬拉人封艇,班撚樣座翻十碌八碌。
可惜差佬仲未捨得拉人
如果不這樣,用警力又被說成過份暴力,警權過大。

睇完元朗現場條片心情好番哂
個高大衰爆缸我直頭拍哂手,加多幾條籐條痕就perfect

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-7-21 11:01 PM 發表

我熄咗電視成個鐘了!請問個八婆有冇升咗cup? 差人要因住佢裝咗愛美神飛彈
唔好意思呀師兄,老人家唔習慣太夜瞓,頂唔順上牀瞓了

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-7-22 03:39 發表

雖然睇班黃衛兵俾人打好過引,但係黑社會周街咁打人都唔係咁妥,最好結果係差佬拉人封艇,班撚樣座翻十碌八碌。
可惜差佬仲未捨得拉人
警察拉到,去到法庭咪照舊緩刑守行為,咁有乜用

依家咁樣效果仲好,最少已經嚇走一班牛奶仔

呢條柳爆江都比人打到爆江

引用:
原帖由 kenywj 於 2019-7-22 07:35 AM 發表
呢條柳爆江都比人打到爆江
呢條黃友

雖然以暴易暴唔岩,但我睇完真係覺得治癒
可惜犯左法點都要拉
等飯民同黃絲成日講違法達義,成日以為佢地既義先係義

引用:
原帖由 藍莓奶昔 於 2019-7-22 07:40 AM 發表
可惜犯左法點都要拉

同班暴徒講暴力唔啱

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-7-21 11:14 PM 發表

應該射低開大聲公條八婆先
要啦,呢條八婆仲煩過星爺嘅羅三藏!

引用:
原帖由 藍莓奶昔 於 2019-7-22 07:40 AM 發表
可惜犯左法點都要拉
我都覺以暴易暴唔啱
但真係治癒
而且人地一早講過會出手

今早好開心!食番一個早晨全餐,高興一番!!

引用:
可惜犯左法點都要拉
係班人不和平示威,係要搞事武力衝擊.
成班爛頭卒就準備著草去台灣,
佢地大佬李柱銘,黎智英,陳方安生,蕭若元等就在香港繼續大魚大肉享福.

要隊晒佢!

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-7-21 11:18 PM 發表

其中參加遊行黑衣人
先撩者賤!
打人係唔啱,但打畜牲就冇問題,今朝早唔知點解覺得特別爽,特別開朗!

得罪警察、元朗鄉坤、14億中國人
暴徒變過街老鼠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]